Νοκ άουτ ο Σχιζας για τον «τελικό» του ΠΑΟΚ κόντρα στο Μαρούσι

Νοκ άουτ ο Σχιζας για τον «τελικό» του ΠΑΟΚ κόντρα στο Μαρούσι

Sportal newsroom 17:49 - 25.04.2024

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί στο κομβικό παιχνίδι κόντρα στο Μαρούσι (27/04, 20:15) ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Σταύρος Σχίζας τέθηκε νοκ άουτ, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί.

Σε ρυθμούς... Αμαρουσίου κινείται ο ΠΑΟΚ αυτή την εβδομάδα. Η ομάδα του Στάθη Νεραντζάκη προετοιμάζεται για «τελικό» καθώς ο νικητής θα άρει την 8η θέση της κατάταξης και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό AKTOR, έχοντας μειονέκτημα έδρας.

Την ίδια ώρα τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία τον «δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος ετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου έχοντας μια απουσία στο ρόστερ.

Η εβδομάδα προσαρμογής του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ στον ΠΑΟΚ, η «πείνα» για επιτυχία και οι τομείς που δούλεψε
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:15 - 15.04.2024

Η εβδομάδα προσαρμογής του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ στον ΠΑΟΚ, η «πείνα» για επιτυχία και οι τομείς που δούλεψε

Στο παιχνίδι με την Καρδίτσα ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ ξεδίπλωσε τις μπασκετικές του αρετές και το παρολίγον triple double ήταν αποτέλεσμα δουλειάς που κράτησε επτά μήνες με συγκεκριμένους τομείς να μπαίνουν στο μικροσκόπιο του KPJ.

Ο Σταύρος Σχίζας ταλαιπωρείται από θλάση στο γαστροκνήμιο και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου, καθώς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο έμπειρος φόργουορντ είναι από τα πιο σημαντικά «όπλα» της ομάδας του τη φετινή σεζόν, ειδικά στον τομέα της άμυνας και η απουσία του αναμένεται να φέρει νέα δεδομένα στο πλάνο του Νεραντζάκη.

Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ περιμένουν ο κόσμος να σταθεί στο πλευρό της ομάδας σε ακόμα ένα παιχνίδι στο PAOK Sports Arena. Το ενδιαφέρον είναι έντονο στις τάξεις των φίλων της ομάδας και το Παλατάκι αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο, για να δώσει ώθηση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs