Ο Τακιανός αναζητά τον αντικαταστάτη του Σμιθ!

Φώτης Τακιανός

i

© Intime

Ο Τακιανός αναζητά τον αντικαταστάτη του Σμιθ!

Γιάννης Πάλλας 16:39 - 04.01.2024

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Φώτης Τακιανός είναι στην αγορά για τον παίκτη που θα αλλάξει τον Κένταλ Σμιθ στο ρόστερ του «δικεφάλου»

Στην αγορά βγήκε σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο ΠΑΟΚ για την αντικατάσταση του Κένταλ Σμιθ.

Ο 28χρονος Αμερικανός που τραυματίστηκε στο μάτι και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες θα αλλαχθεί άμεσα από την ομάδα, καθώς το κενό του είναι σημαντικό και το μαρτυρούν οι αριθμοί.

Ο Κένταλ Σμιθ σε 4 παιχνίδια του Basketball Champions League έχει 11.3 πόντους, 4.5 πόντους και 2.5 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ στην Stoiximan Basket League έχει 10.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ σε 26 λεπτά συμμετοχής στους 7 αγώνες που συμμετείχε με τον ΠΑΟΚ.

Ο Φώτης Τακιανός αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του Κένταλ Σμιθ για να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή και θέλει να το κάνει το συντομότερο, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Μπράντον Νάιτ - Υπάρχει σκέψη και για τον Αγραβάνη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:09 - 04.01.2024

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Μπράντον Νάιτ - Υπάρχει σκέψη και για τον Αγραβάνη

Η ΑΕΚ συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση, μετά τους Μόργκαν και Λίντο, ανακοινώθηκε και ο Μπράντον Νάιτ, ενώ η Ένωση δεν απορρίπτει και ενδεχόμενη τέταρτη κίνηση που θα αφορά τον free agent Δημήτρη Αγραβάνη.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να επιχειρήσουν μια ανασύνταξη δυνάμεων, καθώς η εικόνα τους στον πρώτο αγώνα των play-in του Basketball Champions League με την Τόφας Μπούρσα τους αδικεί. Θέλουν να διορθώσουν τα «κακώς κείμενα» και αυτό θα συμβεί έχοντας όλο το υλικό στη διάθεση του Φώτη Τακιανού.