Παπαγιάννης για την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση»

Γιώργος Παπαγιάνννης

Παπαγιάννης για την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση»

Χρήστος Τσάλτας 13:50 - 17.10.2023

Ο Γιώργος Παπαγιάννης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο Sportal και «άγγιξε» πολλά κομμάτια, με την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ένα από τα πρόσωπα που «σημάδεψαν» το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης. Η απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να ενταχθεί στην Φενέρμπαχτσε προκάλεσε συζητήσεις, με τον Έλληνα σέντερ να παίρνει μια πολύ σημαντική απόφαση για την καριέρα του.

Μια απόφαση που ήρθε έπειτα από πολύ σκέψη και ώριμη απόφαση σε ένα καλοκαίρι πολύ γεμάτο και πολύ έντονο για τον ίδιο. Κάτι που ξεκαθάρισε στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportal, ενόψει της πρώτης αναμέτρησής του ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού.

Η απόφασή του να αφήσει το κλειστό του ΟΑΚΑ μόνο εύκολη δεν ήταν, για τον ίδιο. Κάτι που επεσήμανε χαρακτηριστικά. «Όχι, εύκολη απόφαση δεν ήταν σίγουρα και το ανέφερα και σε μια άλλη συνέντευξη που είχα κάνει πριν μερικές μέρες. Μετά από σκέψη αποφάσισα να μετακομίσω στη Φενέρ. Στα μέσα Ιουλίου έγινε αυτό. Μετά από σκέψη έγινε αυτό. Ήθελα να κάνω αυτό το νέο ξεκίνημα και γι αυτό ήρθε αυτή η απόφαση».

Την ίδια στιγμή η μετάβασή του στην Φενέρμπαχτσε ήταν ομαλή, κυρίως χάρη στην παρουσία της... ελληνικής παροικίας που έχει σχηματιστεί από την περασμένη σεζόν στην ομάδα της Πόλης.

«Πάρα πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Υπάρχει και το ελληνικό στοιχείο που είναι πολύ δυνατό εδώ, ο Νικ (Καλάθης), ο Τάιλερ (ΝτόρσεΪ), ο κόουτς (Δημήτρης Ιτούδης), ο Στέφανος Δέδας, ο Κώστας Χατζηχρίστος ο γυμναστής και ο Κοσμάς ο φροντιστής. Οπότε, υπάρχει δυνατό το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα. Μπορώ να πω ότι είναι πιο εύκολο το κομμάτι της μετάβασης», ήταν τα λόγια του.