Παπαθεοδώρου: «Είχαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία σήμερα»
i

Ηλίας Παπαθεοδώρου / ©intime

Παπαθεοδώρου: «Είχαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία σήμερα»

Sportal newsroom 21:47 - 17.02.2023

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ανέφερε, ότι η ομάδα του είχε μια ευκαιρία να διεκδικήσει το ματς, ενώ τόνισε, πως δεν μπορούν οι παίκτες του να «ξυπνούν» συνεχώς στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Κολοσσός Ρόδου ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 80-87 και έμεινε εκτός Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ομάδας της Ρόδου, Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε, ότι η ομάδα του είχε μια ευκαιρία να διεκδικήσει τον αγώνα, ενώ τόνισε πως δεν γίνεται οι παίκτες του να «ξυπνούν» συνεχώς στο δεύτερο ημίχρονο. 

«Δεν έχει σημασία αυτό, σημασία έχει ότι είχαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία σήμερα, αν δείχναμε την ίδια διάθεση που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, να διεκδικήσουμε το ματς με μεγάλες πιθανότητες. Όταν σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία να παίξεις σε έναν προημιτελικό, πρέπει να παίζεις καλά από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο και όταν ο αντίπαλός σου είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας. Εμείς πάλι για τρίτο συνεχόμενο ματς αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι πολύ αργά», υποστήριξε ο Έλληνας προπονητής.