Παρελθόν ο Φρέιζιερ από την ΑΕΚ, έρχεται ο Λεμάρ

Παρελθόν ο Φρέιζιερ από την ΑΕΚ, έρχεται ο Λεμάρ

Sportal newsroom 22:04 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 20.02.2023

Παρελθόν, όπως αναμενόταν, αποτελεί από την ΑΕΚ ο Τιμ Φρέιζιερ. Με τον Μπρίντον Λεμάρ να ετοιμάζεται να ταξιδέψει για την Αθήνα για λογαριασμό της «Ένωσης».

Λίγες ώρες μετά την άφιξη του Πιέρ Οριόλα στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ακολούθησε η ανακοίνωση της λύσης του συμβολαίου με τον Τιμ Φρέιζιερ. Μία εξέλιξη αναμενόμενη μετά τη συμφωνία του με τη γαλλική Στρασμπούρ και πλέον αναμένεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Μπρίντον Λεμάρ.

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Οριόλα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:23 - 20.02.2023

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Οριόλα

Ο Πιέρ Οριόλα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (20/2) στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Το θέμα είναι ποιον θα αντικαταστήσει στο ρόστερ της «Ένωσης». Πιθανότερο τον Κάμερον ΜακΓκρίφ.

Ο Οριόλα αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ με αυτό που παραμένει ερωτηματικό είναι ποιος θα αποτελέσει παρελθόν. Επικρατέστερος δείχνει να είναι ο Κάμερον ΜακΓκριφ και όχι ο διεθνής Φιλανδός φόργουορντ ο Αλεξάντερ Μάντσεν.

Το σίγουρο είναι ότι σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΚΑΕ παρελθόν έχει αποτελέσει ο Τιμ Φρέιζιερ. «Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει τη «κοινή συναινέσει» λύση της συνεργασίας της με τον Τιμ Φρέιζερ (Tim Frazier). Η ΑΕΚ BC εύχεται στον Αμερικανό αθλητή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Κι όσο για τον διάδοχό του; Αυτός θεωρείται δεδομένο πως θα είναι ο Μπρίντον Λεμάρ. Ο πρώην Αμερικανός γκαρντ της γαλλικής ΛεΜαν με την οποία έλυσε το συμβόλαιό του και αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα στην Αθήνα. Το πιθανότερο μεθαύριο Τετάρτη (22/2) ώστε μετά τον Οριόλα να περάσει και αυτός από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιό του.