Το «ερυθρόλευκο» γλέντι για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vid)

Το «ερυθρόλευκο» γλέντι για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vid)

Sportal newsroom 20:41 - 20.02.2023

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας για 11η φορά στην ιστορία του και η ομάδα μετά τον αγώνα βρέθηκε σε μαγαζί του Ηρακλείου προκειμένου να γιορτάσει.

Ευτυχία. Αυτό ήταν το συναίσθημα που επικρατούσε στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν ότι δικαίως θεωρούνται η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και σήκωσαν στον ουρανό της Κρήτης το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλό τους. 

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στους αντιπάλους της και στα Δύο Αοράκια απέδειξε ότι ήταν ανώτερη από τους 8 «μονομάχους» που βρέθηκαν στο Ηράκλειο, φτάνοντας εύκολα στην κατάκτηση του 11ου τροπαίου στον θεσμό. 

Φυσικά την τιμητική του είχε ο ύμνος της ομάδας που ακούστηκε πολλές φορές από τα ηχεία, με τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση να διασκεδάζουν με την ψυχή τους αφού μόλις είχαν κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο της σεζόν, μετά το σούπερ καπ. 

Υπενθυμίζεται ότι η κυριαρχία του Ολυμπιακού στην Κρήτη ήταν απόλυτη. Στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο κλειστό γήπεδο «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου με το Περιστέρι, που έφθασε περήφανα μέχρι την τελευταία μέρα του Final 8, να μην μπορεί να σταθεί στο ύψος και την ποιότητα του αντιπάλου. Οι Πειραιώτες νίκησαν με 85-57 και οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη, μπορεί να το είχαν ονειρευτεί κάπως διαφορετικά, αλλά η πραγματικότητα ήταν σκληρή.

Δείτε το βίντεο από το «ερυθρόλευκο» γλέντι:

Tags: