Sold out το game 3 της Παρτίζαν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έριξαν το site των εισιτηρίων οι Σέρβοι
i

© photo by Alexandar Dimitrijevic / Sportal

Sold out το game 3 της Παρτίζαν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έριξαν το site των εισιτηρίων οι Σέρβοι

Νίκος Καλαμπάκας 20:45 - 27.04.2023

Η Παρτίζαν έκανε break στη Μαδρίτη και οι οπαδοί της θα γεμίσουν την Stark Arena στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των δύο ομάδων, αφού εξάντλησαν σε χρόνο - ρεκόρ τα εισιτήρια.

Η Παρτίζαν έκανε break στο πρώτο της παιχνίδι με τη Ρεάλ και οι οπαδοί της είναι έτοιμοι να της δώσουν την ώθηση που χρειάζεται ώστε να βρεθεί στο Final 4, αφού εξάντλησαν τα εισιτήρια του game 3 σε χρόνο ρεκόρ...

Sold out ανακοίνωσε η Παρτίζαν για το τρίτο παιχνίδι της σειράς της με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα playoffs της Euroleague.

Η ομάδα της Σερβίας έβγαλε προς διάθεση τα εισιτήρια του αγώνα μέσω ειδικής πλατφόρμας στο ίντερνετ και αυτά έγιναν ανάρπαστα αμέσως. Οι φίλοι της ομάδας μάλιστα μέσα στην... τρέλα τους να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι», έριξαν το site που είχε αναλάβει να τα διαθέσει.

Η Παρτίζαν θα αγωνιστεί μέσα στην καυτή «Stark Arena», με τους οπαδούς της να ανυπομονούν να δημιουργήσουν μια ακόμα ατμόσφαιρα που θα συζητηθεί, αφού τη φετινή σεζόν κάθε παιχνίδι στην έδρα της είναι γιορτή!

Ο πρόεδρος της ομάδας θέλοντας να απολογηθεί για την... ταλαιπωρία των οπαδών της, είπε:

«Σύμφωνα με την αναφορά που λάβαμε από τον πάροχο των εισιτηρίων, υπήρχαν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στον ιστότοπο και ίσος αριθμός προσπαθειών αγοράς εισιτηρίων όταν τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν προς πώληση. Παράλληλα ξεκίνησαν οι πωλήσεις στα εκδοτήρια μέχρι να καλυφθούν όλες οι θέσεις. Όλοι στο κλαμπ λυπούνται που μεγάλος αριθμός κόσμου έμεινε χωρίς εισιτήρια».