«Υπάρχουν φήμες ότι θα έρθουν στο γήπεδο άτομα μόνο για επεισόδια - ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ» Η ανακοίνωση της Παρτίζαν πριν τον τελικό με τον Ερυθρό Αστέρα

Παρτίζαν

i

Sportal / Alexandar Dimitrijevic

«Υπάρχουν φήμες ότι θα έρθουν στο γήπεδο άτομα μόνο για επεισόδια - ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ» Η ανακοίνωση της Παρτίζαν πριν τον τελικό με τον Ερυθρό Αστέρα

Νίκος Καλαμπάκας 18:20 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 22.06.2023

Η Παρτίζαν υποδέχεται απόψε (22/6) τον Ερυθρό Αστέρα για τον πέμπτο τελικό της ABA Liga που θα κρίνει τον πρωταθλητή και η διοίκησή της κάλεσε τους οπαδούς της να μην παρεκτραπούν!

Η Παρτίζαν υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στη "Stark Arena" στον πέμπτο τελικό της ABA Liga και ο σύλλογος έβγαλε ανακοίνωση πριν από τον αγώνα.

Τα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες της Σερβίας ήταν ανέκαθεν ηλεκτρισμένα. Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας έχουν δημιουργήσει μια αντιπαλότητα που ξεπερνάει τα αθλητικά πλαίσια, κάνοντας ακόμα και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αναρωτιέται «τι έχει πάθει ο κόσμος;».

Την Πέμπτη 22/6 οι δύο αντίπαλοι θα αναμετρηθούν στην έδρα της Παρτίζαν στον πέμπτο τελικό της ABA Liga και ο νικητής θα κατακτήσει το τρόπαιο της Αδριατικής λίγκας.

Οι προηγούμενοι αγώνες δεν είχαν κυλήσει ήρεμα και τα επεισόδια πήραν μεγάλη έκταση σε κάποιες περιπτώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στη σειρά με 2-0, όμως ισοφάρισαν στους αγώνες που ακολούθησαν στην έδρα τους και πλέον το πέμπτο ματς, θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Η διοίκηση της Παρτίζαν, έχοντας θορυβηθεί από όσα είχαν προηγηθεί, εξέδωσε ανακοίνωση λίγες ώρες πριν τον τελικό, στην οποία καλεί το κοινό της να είναι κόσμιο.

Ο Χρήστος Μπαφές στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι δουλειά, ήμουν στην εντατική και νόμιζα ότι μου λέει ψέματα η γυναίκα μου για τη Μαδρίτη»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:05 - 22.06.2023

Ο Χρήστος Μπαφές στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι δουλειά, ήμουν στην εντατική και νόμιζα ότι μου λέει ψέματα η γυναίκα μου για τη Μαδρίτη»

Ο Χρήστος Μπαφές ξεδιπλώνει την ιστορία του φετινού Ολυμπιακού, σε μια συνέντευξη - ποταμό στο Sportal. Ο αθλητικός διευθυντής των νταμπλούχων Ελλάδας μιλάει για τη φετινή πορεία, συγκινεί όταν θυμάται τις μέρες που τον ταλαιπωρούσε σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ εξηγεί ότι για εκείνον ο Ολυμπιακός δεν είναι δουλειά, αλλά η ζωή του.

Μάλιστα, τονίζει ότι σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δει κάποιον άλλον να ξεκινάει επεισόδια, θα πρέπει να τον σταματήσει.

«Υπάρχουν φήμες ότι θα έρθουν στο γήπεδο άτομα που σκοπεύουν να κάνουν επεισόδια! Αν τα παρατηρήσετε, κάντε ό,τι μπορείτε για να μην συμβούν περιστατικά που δεν αφορούν τον αθλητισμό!» αναφέρει η Παρτίζαν.

Οι φετινοί τελικοί ήταν ιδιαίτερα έντονοι και αυτό έχει προβληματίσει πολλούς στη Σερβία. Σε χθεσινή του συνέντευξη ο Βλάντε Τζούροβιτς ευχήθηκε να τελειώσει η σειρά ομαλά, ενώ μετά τον 4ο τελικό, ο κόουτς της Παρτίζαν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ποταμός στα όσα είπε για την κατάσταση στη χώρα του, αναρωτώμενος τι πρέπει να συμβεί για να μην υπάρχει τόσος φανατισμός και μίσος.