Μιχαϊλοβιτς: «Δεν βλέπω  το λόγο γιατί να ευχαριστήσω τον Ερυθρό Αστέρα για ένα αποτέλεσμα»!

Οστόγια Μιχαΐλοβιτς

i

© photo by Srdjan Stevanovic / Getty Images / Ideal Images

Μιχαϊλοβιτς: «Δεν βλέπω το λόγο γιατί να ευχαριστήσω τον Ερυθρό Αστέρα για ένα αποτέλεσμα»!

Γιάννης Πάλλας 18:22 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 08.04.2024

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν Οστόγια Μιχαΐλοβιτς αναφέρθηκε στην προοπτική νίκης του Ερυθρού Αστέρα επί της Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, για να προλάβει τα play-in της Euroleague κερδίζοντας την Βαλένθια

Η Παρτίζαν για να μπει στα play-in της Eurolague χρειάζεται την... συνδρομή του Ερυθρού Αστέρα που πρέπει να κερδίσει στην Κωνσταντινούπολη την Αναντολού Εφές. Παράλληλα, οι ίδιοι να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Βαλένθια.

Παρότι, λοιπόν, χρειάζεται το «διπλό» του Ερυθρού Αστέρα, ο πρόεδρος της Παρτίζαν Οστόγια Μιχαΐλοβιτς δεν αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

«Η κατάσταση αυτή είναι ελκυστική για τα ΜΜΕ, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο Ερυθρός Αστέρας θα παίξει για τον εαυτό του, στο τέλος μιας σεζόν όπου στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν στο κάτω μέρος της βαθμολογίας. Πιστεύω πως περισσότερο κοιτάζουν την ομάδα τους και την ανάλυση της χρονιάς στην οποία απέκτησαν 13-14 παίκτες και άλλαξαν δύο προπονητές» δήλωσε αρχικά ο «ισχυρός άνδρας» της Παρτίζαν.

Και συμπλήρωσε: «Το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για την Εφές, όχι για τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό είναι να περιμένουμε να είναι ανταγωνιστικός στην Κωνσταντινούπολη. Και δεν βλέπω το λόγο γιατί να τους ευχαριστήσω για ένα αποτέλεσμα. Εμείς έχουμε καθήκον απέναντι στους φιλάθλους μας και τους εαυτούς μας να κάνουμε το καλύτερο και να κερδίσουμε τη Βαλένθια».

Η πρόκριση στα playoffs της Euroleague είναι ένας στόχος που είχε μπει από την αρχή για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Ο Καλάθης είναι "φευγάτος" από τη Φενέρ – Ο Ολυμπιακός ανάμεσα στους διεκδικητές του»
EUROLEAGUE

17:34 - 08.04.2024

«Ο Καλάθης είναι "φευγάτος" από τη Φενέρ – Ο Ολυμπιακός ανάμεσα στους διεκδικητές του»

Ο Νικ Καλάθης δεν φαίνεται πως υπάρχει πιθανότητα να μείνει στην Φενέρ, με δημοσίευμα από την Τουρκία να τον φέρνει στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Πόλης και να εμπλέκει το όνομά του με τον Ολυμπιακό.

«Ένας από τους δύο μεγάλους στόχους της σεζόν είναι η πρόκριση στα playoffs της Ευρωλίγκας. Απομένει μια ακόμη αγωνιστική, η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε πολλές πιθανότητες και πως δεν εξαρτώνται όλα από μας. Όμως ας περιμένουμε και ας κάνουμε τον απολογισμό στο τέλος» κατέληξε ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς.