«Παρών» και ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας!

Αλέξανδρος Σαμοντούροβ και Νεοκλής Αβδάλας

i

© Intime

«Παρών» και ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας!

Ηλίας Λαλιώτης 16:41 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 17.05.2023

Χωρίς τους Αλέξανδρο Σαμοντούροβ και Νεοκλή Αβδάλα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, για το δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς με το Περιστέρι.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα καταιγιστικό ξεκίνημα στην ημιτελική σειρά με το Περιστέρι, συντρίβοντας με 101-57 την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ.

Πλέον, οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για το Game 2 (20/5, 19:15), με τον Χρήστο Σερέλη να μην αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Στην πρώτη προπόνηση ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης απουσίασαν μόνοι οι Αλέξανδρος Σαμοντούροβ και Νεοκλής Αβδάλας.

Η «τρέλα» κυλάει στο αίμα του και ο Παναθηναϊκός επιστρέφει!

Η «τρέλα» κυλάει στο αίμα του και ο Παναθηναϊκός επιστρέφει!

Ο Ηλίας Λαλιώτης γράφει για τη νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου και τη σφραγίδα που βάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να πάρει πίσω ο Παναθηναϊκός, όσα του στέρησαν στο παρελθόν.

Οι νεαροί ταλαντούχοι άσοι θα βρεθούν με τον Παναθηναϊκό U18 στο Κάουνας, όπου την Πέμπτη ξεκινούν οι Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament Finals, στο πλαίσιο του Final Four.

Αντίθετα, ο Ντέρικ Ουίλιαμς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα με το Περιστέρι, λόγω μιας αδιαθεσίας, είναι πλέον καλά κι αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια των «πράσινων» να κάνουν το 2-0 και να βρεθούν μια ανάσα από τους τελικούς της Basket League.