Σπανούλης: «Προσεγγίσαμε καταπληκτικά το παιχνίδι και δείξαμε χαρακτήρα»
i

©InTime

Σπανούλης: «Προσεγγίσαμε καταπληκτικά το παιχνίδι και δείξαμε χαρακτήρα»

Sportal newsroom 01:27 - 20.12.2023

Ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη επί της Μάλαγα – Τι είπε ο Τρέβορ Τόμπσον

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάλαγα ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη, κερδίσαμε μια πολύ καλή ή μάλλον την καλύτερη ομάδα του Basketball Champions League με έναν πολύ καλό προπονητή. Η προσπάθεια μας να προσεγγίσουμε σωστά το ματς ήταν καταπληκτική. Δείξαμε χαρακτήρα και κάναμε ομαδική δουλειά. Στο δεύτερο μέρος δεχθήκαμε μόνο 26 πόντους από μια ομάδα που έχει πάρα πολύ καλή επιθετική λειτουργία, ειδικά στο τρανζίσιον» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή των «κυανοκιτρίνων».

Και ο Βασίλης Σπανούλης, συμπλήρωσε: «Καταφέραμε να παίξουμε καλή άμυνα, στο τέλος βγάλαμε δυο καλές άμυνες και πήραμε το ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τον φίλο μου Ίμπον (Ναβάρο)».

Από την πλευρά του ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης και MVP Τρέβορ Τόμπσον, υποστήριξε: «Σήμερα δείξαμε πόσο σκληρά έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και την προετοιμασία που έχει κάνει ο κόουτς για μας. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σ’ αυτή τη νίκη».