Πουλιανίτης: «Θα είναι σπουδαίο να ολοκληρώσουμε το Final Four με νίκη»

Πουλιανίτης: «Θα είναι σπουδαίο να ολοκληρώσουμε το Final Four με νίκη»

Γιώργος Γαβριλάκης 20:35 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:37 - 27.04.2024

Με μία νίκη θέλει να ολοκληρώσει την παρουσία του το Περιστέρι στην τελική φάση του Basketball Champions League και ο Στέλιος Πουλιανίτης δίνει το... σύνθημα.

Μετά από κάθε ήττα, η απογοήτευση (μικρή ή μεγάλη) είναι το πρώτο και το λογικό συναίσθημα. Μόνο που το Περιστέρι, παρά το γεγονός ότι έχασε στον ημιτελικό από την Τενερίφη, σε έναν αγώνα που τον διεκδίκησε μέχρι το τέλος, αισθάνεται και περήφανο για την τρομερή του προσπάθεια.

Η ιστορική συμμετοχή της ομάδας από την Δυτική Όχθη της Αττικής στο Final Four του Basketball Champions League, θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (28/4, 18:00, Cosmote Sport 4) με την παρουσία της στον «μικρό τελικό» στην Stark Arena, κόντρα στον ηττημένο του... άλλου ζευγαριού: Την ισπανική Μούρθια.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, για όλη τη διαδρομή που έχουμε κάνει ως τώρα στο Basketball Champions League, αλλά και για την παρουσία μας στο Final Four, καθώς θα είναι σπουδαίο να ολοκληρώσουμε με νίκη και αφήνοντας θετικές εντυπώσεις την παρουσία μας στη διοργάνωση», δήλωσε ο Στέλιος Πουλιανίτης.

Επίσης, είπε πως «ξέρουμε πως η Μούρθια είναι ομάδα που το θέλει πολύ κι εκείνη αυτό το ματς και περιμένουμε να πραγματοποιηθεί ένας δυνατός αγώνας, ειδικά όσον αφορά την επαφή και τον ρυθμό. Οι αντίπαλοί μας διαθέτουν μια πολύ επιθετική ομάδα, που όπως είδαμε και στον ημιτελικό της με την Μάλαφα, έχει πολύ καλά αμυντικά γκαρντ, τα οποία βάζουν πολύ πίεση στην μπάλα. Γι’ αυτό πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο επιθετικό πλάνο. Το πιο σημαντικό για μας είναι να δώσουμε έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, για να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό».