Η πρώτη ανάρτηση του Πίτερς μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό

Άλεκ Πίτερς

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Η πρώτη ανάρτηση του Πίτερς μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:41 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 21.02.2024

Ο 29χρονος Αμερικανός φόργουοντ του Ολυμπιακού, Άλεκ Πίτερς λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2026 έκανε μία ανάρτηση στο «Χ» (τέως Twitter).

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Ολυμπιακός λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επισημοποίησε την επέκταση για δύο ακόμη σεζόν με τον Άλεκ Πίτερς. Ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα τουλάχιστον έως το 2026.

Μερικά λεπτά μετά την ανακοίνωση της επέκτασής του από τους Πειραιώτες ο Άλεκ Πίτερς έκανε μία δημοσίευση στο "X" (τέως Twitter) αναφερόμενος στην σημερινή μέρα.

«Σήμερα είναι μία καλή ημέρα». έγραψε συγκεκριμένα ο Αμερικανός, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, αλλά θα φορά τα ερυθρόλευκα για ακόμη δύο σεζόν, προσθέτοντας την ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του Ολυμπιακού.

Ο Παπανικολάου «έδωσε» τον Μπαρτζώκα στον Μπαφέ και ο Λαρεντζάκης την έβγαλε στη... ζούλα! - Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

18:11 - 20.02.2024

Ο Παπανικολάου «έδωσε» τον Μπαρτζώκα στον Μπαφέ και ο Λαρεντζάκης την έβγαλε στη... ζούλα! - Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Ένα αστείο σκηνικό εκτυλίχθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Κώστα Παπανικολάου να θυμίζει στον Γιώργο Μπαρτζώκα πως πρέπει να πληρώσει για τεχνική ποινή που δέχθηκε και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να ζητάει από τον κόουτς των «ερυθρολεύκων» να πληρώσει και τη δική του ποινή, σε ένα επικό σκηνικό.

Ο Άλεκ Πίτερς κλήθηκε να καλύψει τη φετινή σεζόν, το κενό του MVP της περσινή Euroleague, Σάσα Βεζένκοφ κι ανταπεξήλθε πλήρως πραγματοποιώντας πολύ καλή σεζόν. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει κατά μέσο όρο 14,3 πόντους με 5,2 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 26:46 λεπτά στη διοργάνωση με τον Ολυμπιακό. Στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League μετράει 14,1 πόντους ενώ παράλληλα μαζεύει 6,2 ριμπάουντ και μοιράζει 2 ασίστ σε 26,4 λεπτά συμμετοχής.