Πολ Πιρς: «Μπορώ σήμερα να παίξω κόντρα σε Πίστονς και Σπερς και να βάλω 20 πόντους»

Πολ Πιρς: «Μπορώ σήμερα να παίξω κόντρα σε Πίστονς και Σπερς και να βάλω 20 πόντους»

Ο Πολ Πιρς δήλωσε πως στα 46 του θα έβαζε 20 πόντους στους φετινούς Σαν Αντόνιο Σπερς και Ντιτρόιτ Πίστονς.

Η φετινή σεζόν στο NBΑ είναι συναρπαστική με τρομερές αναμετρήσεις και ατομικές επιδόσεις. Έχει όμως δύο δυσάρεστες εκπλήξεις...! Οι Ντιτρόιτ Πίστονς και οι Σαν Αντόνιο Σπερς, δύο ιστορικές ομάδες, περνούν όπως φαίνεται μια περίοδο κρίσης.

Η ομάδα του Ντιτρόιτ και των πάλαι ποτέ «Bad boys» έχει μόλις δύο νίκες σε 27 ματς ενώ τρέχει και ένα ιστορικά αρνητικό ρεκόρ με 24 συνεχόμενες ήττες από τις 31 Οκτωβρίου.

Το Σαν Αντόνιο του θρυλικού προπονητή και πλέον «hall of famer» Γκρέγκ Πόποβιτς, έχει ρεκόρ 4-22 έως τώρα και μετρά 20 ήττες στα τελευταία 21 ματς. Στατιστικά περίεργα για την ομάδα που με τον Πόποβιτς στον πάγκο ήταν τρομερή τις προηγούμενες δύο δεκαετίες, κερδίζοντας 5 πρωταθλήματα.

O Τζα Μοράντ επέστρεψε με νικητήριο buzzer beater και οι Γκρίζλις έκαναν τρομερή ανατροπή στην Νέα Ορλεάνη (vids)
NBA

08:34 - 20.12.2023

O Τζα Μοράντ επέστρεψε με νικητήριο buzzer beater και οι Γκρίζλις έκαναν τρομερή ανατροπή στην Νέα Ορλεάνη (vids)

Η τιμωρία των 25 αγώνων ολοκληρώθηκε και τη βραδιά που ο Τζα Μοράντ πάτησε και πάλι το παρκέ έβαλε 34 πόντους σε 35 λεπτά, το νικητήριο καλάθι στην εκπνοή και οι Μέμφις Γκρίζλις αν και έχαναν με 24 πόντους πήραν την εκτός έδρας νίκη (115-113) επί των Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

Με αφορμή λοιπόν την παρούσα κατάσταση των δύο ομάδων, ο Πολ Πιρς έκανε το δικό του σχόλιο. Δήλωσε ότι άνετα θα έβαζε 20 πόντους εναντίον τους, όντας στα 46 του χρόνια και έχοντας αποσυρθεί το 2017.

Οι δηλώσεις του Πολ Πιρς:

«Μπορώ να σκοράρω κόντρα σε αυτές τις δυο ομάδες τώρα που μιλάμε. Η άμυνά τους είναι σαν να μην υπάρχει. Μπορώ σήμερα να παίξω κόντρα σε Πίστονς και Σπερς και να βάλω 20 πόντους. Αν είσαι σε πτωτική πορεία, παίζεις με τους Πίστονς και ανεβαίνεις ξανά. Αν ήμουν σε αυτή τη φάση, θα ανυπομονούσα να παίξω με Πίστονς ή με Σπερς. Δεν χρειάζεται να είμαι σε φόρμα κόντρα σε μία ομάδα με 20 σερί ήττες».

Sportal Euroleague Show με Μιλάνο - Παναθηναϊκό και Βιλερμπάν - Ολυμπιακό