Πρεμιέρα με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στην Euroleague - Η ημερομηνία του αγώνα

Παπανικολάου - Μαντζούκας

i

© Intime

Πρεμιέρα με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στην Euroleague - Η ημερομηνία του αγώνα

Χρήστος Τσάλτας 16:27 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 17.07.2023

Το επίσημο πρόγραμμα της Euroleague για τη σεζόν 2023-24 δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο διέρρευσε η πρεμιέρα της διοργάνωσης, στην οποία υπάρχει ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ (06/10).

Το επίσημο πρόγραμμα της Euroleague θα γίνει γνωστό την Τρίτη (18/07) ωστόσο ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια στην πρεμιέρα της νέας σεζόν έγινε γνωστό. Μαι μάλιστα όχι ένα απλό παιχνίδι, αλλά μια «μάχη» αιωνίων.

Ο Παναθηναϊκός με τα πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του και τον Εργκίν Αταμάν στην άκρη του πάγκου του, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός/ ©Intime

Η πρεμιέρα της διοργάνωσης έχεi οριστεί για τις 6 Οκτωβρίου, με την αναμέτρηση των δύο ομάδων να έχει οριστεί για το βράδυ, με τις δύο ομάδες να ρίχνονται με το... καλημέρα στα «βαθιά» στη νέα Euroleague που αναμένεται άκρως απαιτητική σε όλα τα επίπεδα.

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει πολύ ψηλά τη νέα σεζόν, κάτι που φαίνεται από τις κινήσεις που έχουν γίνει αυτό το καλοκαίρι, αλλά και από την πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν στην άκρη του πάγκου. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, έπειτα από μια εντυπωσιακή και επιβλητική σεζόν, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό του Final 4 της Euroleague και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα φιλοδοξεί να φτάσει και πάλι ως το τέλος του δρόμου.

Ο Ιτούδης «πρόλαβε» Ντόρσεϊ που θα έλεγε «όχι» στην Εθνική – Ο λόγος της άρνησης του να πάει στο Παγκόσμιο
ΜΠΑΣΚΕΤ

15:43 - 17.07.2023

Ο Ιτούδης «πρόλαβε» Ντόρσεϊ που θα έλεγε «όχι» στην Εθνική – Ο λόγος της άρνησης του να πάει στο Παγκόσμιο

Ο πατέρας του Τάιλερ Ντόρσεϊ, διέψευσε τα όσα γράφτηκαν σχετικά με την προτίμηση του Δημήτρη Ιτούδη στον Τόμας Ουόκαπ έναντι του γιου του. Ποια είναι η αλήθεια!

Το πλήρες πρόγραμμα αναμένεται να γίνει γνωστο την Τρίτη, από την Euroleague, με τις 18 ομάδες να μαθαίνουν κάθε αγωνιστική, ωστόσο με το «καλημέρα» η διοργάνωση δείχνει πως οι μάχες θα είναι πολύ σκληρές σε όλα τα επίπεδα.