Πρίντεζης για Βεζένκοφ: «Πήρε μία δύσκολη απόφαση» (vid)

Πρίντεζης για Βεζένκοφ: «Πήρε μία δύσκολη απόφαση» (vid)

Sportal newsroom 22:02 - 08.07.2023

Ο Γιώργος Πρίντεζης χαρακτήρισε δύσκολη την απόφαση του Σάσα Βεζένκοφ να μεταβεί στο NBA για να αγωνιστεί στους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε την απόφαση του Σάσα Βεζένκοφ να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA. O Βούλγαρος, πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου, θα συνεχίσει την καριέρα του στους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του τουρνουά που διεξάγεται στη Σύρο. «Εκεί που είναι ο Σάσα, είναι πάρα πολύ καλά. Είναι ευτυχισμένος. Ο Σάσα είναι καλός φίλος, πήρε μια δύσκολη απόφαση. Δύσκολη γιατί αγαπάει την ομάδα. Μπορεί να έχασε η ομάδα, όμως ένας Έλληνας παίκτης πήγε στο ΝΒΑ», ανέφερε στην Cosmote TV ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο πρώην φόργουορντ μίλησε και για το τουρνουά. «Η αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ είναι γνωστή, ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά να δουν αυτόν τον κόσμο από κοντά... Βοηθάμε να γίνει ένα ωραίο event στο νησί με πολλούς σκοπούς, μπασκετικούς και κοινωνικούς... Δεν χρειάστηκε να πιέσω κάποιον να έλθει, γνωρίζουμε τα οφέλη αυτής της διοργάνωσης, είναι κοινωνικά και φιλανθρωπικά. Όσο μπορεί ο καθένας, βοηθάει. Το νησί περνάει ένα υπέροχο τριήμερο», συμπλήρωσε ο Γιώργος Πρίντεζης.

«Πηγαίνω γιατί βλέπω μια ευκαιρία για το μέλλον μου, για κάτι πολύ μεγάλο, και είμαι έτοιμος να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία. Έτσι είμαι ως άνθρωπος. Μέρα με τη μέρα, προπόνηση με προπόνηση, αγώνα με αγώνα, όπως και φέτος στην Ευρωλίγκα. Δεν σκέφτηκα από την αρχή πώς θα γίνουμε πρωταθλητές ή πώς θα γίνω MVP. Ήθελα να κερδίζει η ομάδα και σιγά σιγά οι στόχοι μου να πραγματοποιηθούν, οπότε ακόμα και τώρα δεν έχω συνειδητοποιήσει πού πάω και τι αυτό σημαίνει. Αλλά για κάθε ένα που παίζει μπάσκετ, κάθε παιδί, είναι ένα όνειρο και είμαι πολύ χαρούμενος που πρόκειται να γίνει πραγματικότητα. Σίγουρα θα δω παίκτες που έχω δει στην τηλεόραση. Θα παίξω εναντίον τους, αλλά πιστεύω και σε αυτό το θέμα ότι οι συμπαίκτες και οι προπονητές μου θα με βοηθήσουν. Όλα θα πάνε καλά», είχε δηλώσει πριν αναχωρήσει για το Σακραμέντο ο Σάσα Βεζένκοφ.