Δεν γινόταν αλλιώς για τον Σάσα Βεζένκοφ: Το νούμερο που ζήτησε και πήρε στους Κινγκς!

Σάσα Βεζένκοφ

i

Σάσα Βεζένκοφ / Intime

Δεν γινόταν αλλιώς για τον Σάσα Βεζένκοφ: Το νούμερο που ζήτησε και πήρε στους Κινγκς!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:51 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:20 - 06.07.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο NBA, όμως θα κουβαλά... πάνω του τον Ολυμπιακό, καθώς θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 7!

Ο Βεζένκοφ έφυγε από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν έφυγε μέσα από τον Βεζένκοφ

Ο νέος παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς επέλεξε με βαριά καρδιά να αφήσει τους Πειραιώτες για να δοκιμάσει στο NBA, όμως θα κουβαλάει πάνω του τον Ολυμπιακό κάθε φορά που θα αγωνίζεται; 

Τι εννοούμε; Μα φυσικά τον αριθμό της φανέλας του! 

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα παίζει με τον αριθμό «7» στην φανέλα του, δείχνοντας έτσι πως ακόμα θυμάται τα 5 χρόνια που πέρασε στον Ολυμπιακό, που στο κάτω - κάτω μπορεί και να μην είναι τα τελευταία του με την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς όταν τελειώσει από το NBA θα ήθελε να επιστρέψει. 

Ο Σάσα Βεζένκοφ φοράει τον αριθμό 14 σε όλη του την Ευρωπαϊκή καριέρα (και το 41 στην Εθνική Βουλγαρίας), όμως αυτό δεν μπορεί να το κάνει στους Σακραμέντο Κινγκς, καθώς η εν λόγω φανέλα έχει αποσυρθεί προς τιμήν του Όσκαρ Ρόμπερτσον

Ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται ήδη εδώ και λίγες ώρες στις ΗΠΑ και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι των Κινγκς και την σπουδαία εμφάνιση του Κίγκαν Μάρεϊ, ενώ είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί και τις εγκαταστάσεις της ομάδας. 

Μάλιστα, κατά την επίσκεψή του σε αυτές, είχε και την πρώτη του γνωριμία με τον ΝτεΆρον Φοξ, συνάντηση που απαθανατίστηκε και σε μια φωτογραφία την οποία ανέβασε η σύζυγος του σταρ των Κινγκς στο twitter. 

Ο Σάσα Βεζένκοφ συζήτησε και με πολλούς εκ των ανθρώπων των Κινγκς, όπως και με τον προπονητή του, ενώ αναμένεται να μην αγωνιστεί στο Σάμερ Λιγκ, αλλά να ξεκινήσει κατευθείαν τη δουλειά με τη νέα του ομάδα από Σεπτέμβριο.