Προπόνηση στο ΟΑΚΑ για την εθνική ενόψει «παραθύρων»

EOK

Προπόνηση στο ΟΑΚΑ για την εθνική ενόψει «παραθύρων»

Νίκος Καλαμπάκας 20:16 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 20.02.2023

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος για τα «παράθυρα» της FIBA όπου θα κοντραριστεί με Σερβία και Λετονία ξεκίνησε την Δευτέρα 20/2 με προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Η Εθνική Ελλάδος ξεκίνησε την προετοιμασία της για τα «παράθυρα» της FIBA με προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν οι διεθνείς παίκτες της ομάδας μπάσκετ Ανδρών, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τους αγώνες των «παραθύρων» της FIBA κόντρα στην Σερβία και τη Λετονία.

Οι παίκτες του Μανωλόπουλου την Παρασκευή 24/2 υποδέχονται την πανίσχυρη Σερβία έχοντας εξασφαλίσει για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Δύο μέρες μετά η Ελλάδα θα κοντραριστεί με τη Λετονία στη Ρίγα, στον τελευταίο της αγώνα για τα προκριματικά.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι συνεργάτες του Σάββας Καμπερίδης και Μάριος Μπατής, είχαν από σήμερα στη διάθεσή τους, τους Κώστα Γόντικα, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Δημήτρη Κατσίβελη, Γιάννη Κουζέλογλου, Λευτέρη Μαντζούκας, Βασίλη Μουράτο, Δημήτρη Μωραϊτη, Όμηρο Νετζήπογλου, Τζορτζ Πάπας, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Γιώργο Τανούλη, Βασίλη Τολιόπουλο, Γιώργο Τσαλμπούρη, Δημήτρη Φλιώνη, Μανώλη Χατζηδάκη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Νίκος Χουγκάζ.

Να σημειωθεί ότι για δεύτερη φορά κλήθηκε στην εθνική και ο Τζορτζ Πάπας. Ο ομογενής γκαρντ του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία και πάλι να διεκδικήσει το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Είχε κληθεί και στο προγούμενο παράθυρο αλλά είχε κοπεί, σε ένα από τα δύο παιχνίδια. Είτε με τη Σερβία είτε με τη Λετονία. Εκτός του Πάπας για πρώτη φορά στους «εκλεκτούς» του Μανωλόπουλου και γενικότερα σε κλήση της Εθνικής ομάδας ήταν ο 21χρονος σέντερ του Κολοσσού H Hotels ο Μανώλης Χατζηδάκης.

Tags: