Ράντονιτς για τις φήμες για Ποτσέκο: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο»
i

© Intime

Ράντονιτς για τις φήμες για Ποτσέκο: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο»

Sportal newsroom 22:24 - 17.02.2023

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση από τον Κολοσσό Ρόδου και θα τεθεί αντιμέτωπος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς στη συνέντευξη Τύπου να μην σχολιάζει τις φήμες για την αντικατάστασή του.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες. Η ομάδα του πήρε την πρόκριση, όμως ο ίδιος γνωρίζει καλά ότι στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και για να συμβεί αυτό, πρώτα η ομάδα του θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά. 

Ίσως για τον λόγο αυτό να μην είχε διάθεση για πολλά - πολλά! Ο Μαυροβούνιος έχει θέσει τους στόχους και στο μυαλό του είναι μόνο η υλοποίησή τους, πράγμα που εξήγησε και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα:

«Ήταν πολύ καλό το ξεκίνημα του αγώνα για μας. Η άμυνά μας ήταν όπως πρέπει να είναι. Αποκτήσαμε ένα μεγάλο προβάδισμα στο τέλος της τρίτης περιόδου, αλλά δεν ήταν αρκετό για να ελέγξουμε το ματς. Στην τελευταία περίοδο δεχτήκαμε 31 πόντους στην άμυνα, κάναμε πολλά λάθη και επιτρέψαμε στον Κολοσσό να πλησιάσει. Σε ένα ματς Κυπέλλου αυτό που μετρά είναι η νίκη. Έχουμε λιγότερες από 24 ώρες πλέον για να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν τον Ιταλό Ποτσέκο να το αντικαθιστά: 

«Δεν ξέρω τίποτα για αυτό, δεν έχω κανένα σχόλιο πάνω σε αυτό. Επικεντρώνομαι στο αυριανό ματς και μόνο», είπε