Τρομακτικά άτυχος ο Ουέστμπρουκ - Από το... πουθενά, έσπασε το χέρι του! (vid)

Τρομακτικά άτυχος ο Ουέστμπρουκ - Από το... πουθενά, έσπασε το χέρι του! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:08 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 02.03.2024

Η σεζόν του Ράσελ Ουέστμπρουκ βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς υπέστη κάταγμα στο χέρι κατά τη διάρκεια του αγώνα των Κλίπερς κόντρα στους Ουίζαρντς.

Έβαλε το χέρι του με σκοπό να κλέψει τη μπάλα από τον Τζόρνταν Πουλ και τελικά ο Ράσελ Ουέστμπρουκ κατέληξε με ένα κάταγμα, που βάζει σε κίνδυνο τη σεζόν του και κάνει τους Κλίπερς να αγωνιούν για τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Στην πραγματικότητα δεν μπόρεσαν να χαρούν την πληθωρική τους νίκη επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, καθώς ο 35χρονος γκαρντ είναι από τους κομβικούς τους παίκτες και ερχόμενος από τον πάγκο δίνει ενέργεια και λύσεις.

Ο τραυματισμός του πάντως, θυμίζει αυτόν που υπέστη στις 6 Ιανουαρίου ο Κρις Πολ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τελικά επέστρεψε στη δράση δύο μήνες μετά.

Αν συμβεί αυτό και στην περίπτωση του Ουέστμπρουκ, τότε οι Κλίπερς θα πρέπει να βρουν έξτρα λύσεις από τον πάγκο για να καλύψουν το κενό των 11,1 πόντων, 5,2 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ και 1,1 κλεψίματα ανά αγώνα που τους προσφέρει.

Ο Αντετοκούνμπο πήρε παραμάζωμα τους Ταύρους στο Σικάγο - Πέμπτη σερί νίκη για τους Μπακς (vids)
NBA

08:17 - 02.03.2024

Ο Αντετοκούνμπο πήρε παραμάζωμα τους Ταύρους στο Σικάγο - Πέμπτη σερί νίκη για τους Μπακς (vids)

Στο Σικάγο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν βρήκε καμία ουσιαστική βοήθεια από τους συμπαίκτες του, αλλά μόνος του κατάφερε να οδηγήσει τους Μπακς στη νίκη επί των Μπουλς με 113-97. Έβαλε 46 πόντους, πήρε 16 ριμπάουντ και πλέον το Μιλγουόκι έχει πέντε διαδοχικές νίκες...

Ο Λ.Α. Κλίπερς αυτή τη στιγμή έχουν 38 νίκες και 58 αγώνες και βρίσκονται στην διεκδίκηση ακόμα και της πρώτης θέσης της δυτικής περιφέρειας, εκεί όπου... οριακά κρατιούνται οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς (42-18) μετά την ήττα τους από τους Σακραμέντο Κινγκς.