Με... φόρα από τις νίκες στην Αθήνα η Ρεάλ Μαδρίτης

Με... φόρα από τις νίκες στην Αθήνα η Ρεάλ Μαδρίτης

Sportal newsroom 15:29 - 10.12.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει με σπασμένα φρένα μετά τις νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, επικρατώντας και της Γκραν Κανάρια με 97-71 στο WiZink Center.

Κάποιος να σταματήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Τσους Ματέο συνεχίζει να παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και επιβεβαίωσε την πολύ καλή πορεία της σε ακόμα ένα παιχνίδι. Η Γκραν Κανάρια του Γιάκα Λάκοβιτς δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση, με τους Μαδριλένους να είναι ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και τον προπονητή της κατόχου της Euroleague να μοιράζει τον χρόνο.

Η Ρεάλ από το πρώτο δεκάλεπτο έδειξε τις διαθέσεις της, όταν και βρέθηκε στο +17 (31-14), με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά να μην μπορεί να ακολουθήσει σε κανένα σημείο του αγώνα και το τελικό +26 των γηπεδούχων να αποτυπώνει την έκβαση της αναμέτρησης.

Ο Μάριο Χεζόνια συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του. Ο Κροάτης φόργουορντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 19 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του εκ του ασφαλούς. Δεν ήταν μόνος, καθώς ο Ντζάναν Μούσα πρόσθεσε 15 πόντους, ενώ 13 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ πρόσθεσε ο Φαμπιάν Κοζέρ, όντας ουσιαστικός σε ακόμα μια αναμέτρηση των Μαδριλένων.

Τα δεκάλεπτα: 31-14, 54-37, 74-53, 97-71.