Ρουμανία: Παίκτης αποβλήθηκε από αγώνα και στη συνέχεια επέστρεψε με λοστό να δείρει τον αντίπαλό του (vids)

Ρουμανία: Παίκτης αποβλήθηκε από αγώνα και στη συνέχεια επέστρεψε με λοστό να δείρει τον αντίπαλό του (vids)

Sportal newsroom 17:15 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 21.03.2023

Φοβερά πράγματα στην αναμέτρηση της Κλουζ με τον Οραντέα στη Ρουμανία, αφού Κουβανός γκαρντ θέλησε να μπει στο παρκέ με λοστό μετά την αποβολή του!

Ένα ασυνήθιστο σκηνικό έγινε στην αναμέτρηση της Κλουζ με την Οραντέα για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, αφού παίκτης που αποβλήθηκε, επανεμφανίστηκε στο γήπεδο κρατώντας... λοστό!

Ο Καρέλ Γκουζμάν δεν είναι και ο πιο γνωστός καλαθοσφαιριστής στον πλανήτη, όμως φρόντισε να αποκτήσει κι αυτός τη φήμη που του αναλογεί και μάλιστα με τρόπο εμφατικό!

Ο αγώνας βρισκόταν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου όταν ο Γκουζμάν είχε καυγά με τον Νίκολα Μάρκοβιτς. Ο γκαρντ από την Κούβα έριξε τον αντίπαλό του στο παρκέ χτυπώντας τον μάλιστα στο πρόσωπο!

Στη συνέχεια ο διαιτητής έδειξε αντιαθλητικό φάουλ στον Μάρκοβιτς, ενώ απέβαλε τον Γκουζμάν.

Το στόρι ωστόσο, συνεχίστηκε! Ο Κουβανός αφού έφυγε από το γήπεδο επέστρεψε, όμως στα χέρια του κρατούσε έναν λοστό. Η πρόθεσή του; Προφανής: Να βρει τον Μάρκοβιτς και να συνεχίσουν από εκεί που είχαν μείνει...

Η κάμερα ασφαλείας του γηπέδου κατέγραψε τον γκαρντ σε έξαλλη κατάσταση να τρέχει προς την είσοδο του γηπέδου και από πίσω του αστυνομικοί τον ακολουθούν. Περνάει την κεντρική πύλη κι εκεί ένας άνθρωπος της ομάδας προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Ο Γκουζμάν στην αρχή δεν κρατιέται, όμως έπειτα από μεγάλη προσπάθεια ο άνθρωπος που είναι δίπλα του του παίρνει τον λοστό.

Στη συνέχεια φαίνεται ότι οι αστυνομικοί σε συνεργασία με το τιμ της ομάδας του μιλάνε για να ηρεμήσει και τελικά μπαίνει στα αποδυτήρια με συνοδεία.

Ομορφιές...

Tags: