Ήττα από τους καταιγιστικούς Σέλτικς για τους Κινγκς - Τι έκανε ο Βεζένκοφ

Σάσα Βεζένκοφ

Ήττα από τους καταιγιστικούς Σέλτικς για τους Κινγκς - Τι έκανε ο Βεζένκοφ

Χρήστος Τσάλτας 08:26 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:31 - 21.12.2023

Οι Μπόστον Σέλτικς έβγαλαν αντίδραση για την ήττα από τους Ουόριορς, στο Σαν Φρανσίσκο και διέλυσαν τους Σακραμέντο Κινγκς με 144-119, εκτός έδρας, σε μια αναμέτρηση που ο Σάσα Βεζένκοφ έμεινε στα ρηχά.

Ανυπέρβλητο εμπόδιο αποδείχθηκαν οι Μπόστον Σέλτικς για τους Σακραμέντο Κινγκς. Η ομάδα του Τζόε Μαζούλα πήγε στο Golden 1 Center μετά την ήττα στις λεπτομέρειες από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και δεν είχε διάθεση για αστεία, κάτι που επιβεβαίωσε και στην πράξη.

Οι «Κέλτες» ήταν επιβλητικοί και καθάρισαν από νωρίς την αναμέτρηση, φέρνοντας το παιχνίδι στα δικά τους μέτρα. Άλλωστε έπιασαν υψηλά στάνταρ και έλεγξαν τον ρυθμό, δίνοντας τον τόνο σε όλο το 48λεπτο.

Όλα αυτά σε μια αναμέτρηση που δεν αγωνίστηκε ο Τζέισον Τέιτουμ, με την απουσία του ωστόσο να μην γίνεται εμφανής σε κανένα σημείο. Διότι πέντε παίκτες της ομάδας από την Μασαχουσέτη είχαν 20+ πόντους. Πρώτα βιολιά ήταν οι Τζέιλεν Μπράουν και Ντέρικ Ουάιτ, που είχαν από 28 πόντους ο καθένας, με τον δεύτερο να έχει και 7 ασίστ. Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις μέτρησε 24 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ 21 πόντους, 10 ασίστ και 8 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Τζρου Χόλιντεϊ. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Πέιτον Πρίτσαρντ που μέτρησε 20 πόντους.

Στην αντίπερα όχθη, οι 29 πόντοι του Ντε'Άαρον Φοξ έμοιαζαν λίγοι, σε μια αναμέτρηση που ο Ντομάντας Σαμπόνις μέτρησε 13 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ 13 πόντους μέτρησε και ο Κίγκαν Μάρεϊ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήρθε από τον πάγκο και σε 13 λεπτά μέτρησε 3 πόντους με 1/4 σουτ και 3 ριμπάουντ, δίχως να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στο διάστημα που αγωνίστηκε.