Στιγμές χαλάρωσης για τον Βεζένκοφ και τη σύντροφό του (vid)

Σάσα Βεζένκοφ

i

Σάσα Βεζένκοφ / Intime

Στιγμές χαλάρωσης για τον Βεζένκοφ και τη σύντροφό του (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 11:26 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 10.08.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ προετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του που θα τον βρει στο Σακραμέντο για λογαριασμό των Κινγκς, όμως πριν από τη μετακίνησή του στις ΗΠΑ, απολαμβάνει το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι, μαζί με τη Νικόλ Ελευθεριάδου.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε MVP της περσινή euroleague και πλέον εξαργυρώνει την προσπάθειά του στην κορυφαία ευρωπαϊκή λίγκα με ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ και πιο συγκεκριμένα στους Σακραμέντο Κινγκς

Ο πρώην πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού σε λίγο καιρό θα εγκαταλείψει τη Γηραιά Ήπειρο προκειμένου να τεστάρει τις δυνάμεις του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Οι Σακραμέντο Κινγκς του εμπιστεύθηκαν μια θέση στο ρόστερ τους κι έτσι ο αθλητής από τη Βουλγαρία τη νέα χρονιά θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τι σημαίνει... ΝΒΑ! 

Πριν το υπερτλαντικό ταξίδι του για λογαριασμό των «βασιλιάδων», ο Βεζένκοφ δεν χάνει την ευκαιρία να απολαύσει το ελληνικό καλοκαίρι. Ο ίδιος πήρε τη σύντροφό του, Νικόλ Ελευθεριάδου και γεμίζουν τις μπαταρίες τους ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν. 

Η πολίστρια του Ολυμπιακού βρίσκεται στο πλευρό του Σάσα εδώ και κάποιους μήνες και το ζευγάρι δείχνει να απολαμβάνει τις στιγμές του, κρατώντας την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. 

Ωστόσο η Ελληνίδα πολίστρια δεν... άντεξε και μοιράστηκε σε στόρι ένα μικρό πλάνο από τις διακοπές τους. Σε αυτό φαίνεται ο Βεζένκοφ την ώρα που κοιμάται (ή χαλαρώνει) σε μια ξαπλώστρα δωματίου, ενώ η Νικόλ με το κινητό της καταγράφει το μαγευτικό τοπίο. Ήλιος, θάλασσα και πράσινο. Ο συνδυασμός που κάνει τη χώρα μας να γεμίζει με τουρίστες το καλοκαίρι, είναι στα πλάνα της διεθνούς μας πολίστριας, η οποία λίγο πριν αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της περνάει μαζί του στιγμές χαλάρωσης!