Ο Ντε Άαρον Φοξ αποθεώνει τον Βεζένκοφ: «Όταν τον έβλεπα να σουτάρει έλεγα "ουάου"»

Ο Σάσα Βεζένκοφ στην παρουσίασή του από τους Κινγκς

i

Sacramento Kings / Twitter

Ο Ντε Άαρον Φοξ αποθεώνει τον Βεζένκοφ: «Όταν τον έβλεπα να σουτάρει έλεγα "ουάου"»

Νίκος Καλαμπάκας 14:22 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 06.09.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους συμπαίκτες του στους Κινγκς, κάτι που επιβεβαίωσε ο Ντε Άαρον Φοξ.

Για τον νέο του συμπαίκτη στους Κινγκς του Σκαραμέντο μίλησε ο Ντε Άαρον Φοξ, τονίζοντας ότι ο Σάσα Βεζένκοφ θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του, την ώρα που δεν μπορούσε να κρύψει τον θαυμασμό του για τον τρόπο που σουτάρει ο Βούλγαρος φόργουορντ.

Τις καλύτερες εντυπώσεις φαίνεται ότι έχει αφήσει στο Σακραμέντο ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού. Μπορεί να βρίσκεται στις ΗΠΑ μόλις λίγες μέρες, όμως από τις πρώτες του προπονήσεις έχει καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό των συμπαικτών του.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ντε Άαρον Φοξ ο οποίος φιλοξενούμενος σε podcast μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον MVP της περσινής Euroleague:

«Toν έβλεπα να σουτάρει. Ουάου! Δουλεύει πάρα πολύ. Είναι πολύ έξυπνος, ξέρει να παίζει μπάσκετ. Μ έχει εντυπωσιάσει το σουτ του. Βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες. Σίγουρα δεν είναι σούπερ αθλητικός, αλλά ξέρει πως να κόψει και να ζητήσει την μπάλα. Είναι κάτι που θέλουμε, κάτι που χρειαζόμαστε ως ομάδα. Είναι πολύ καλό να προσθέτεις στην ομάδα ένα κομμάτι που θα ανοίγει το γήπεδο. Θα μας κάνει καλύτερη ομάδα. Έχει πολύ γρήγορη εκτέλεση. Είναι δουλευταράς. Είναι σαν τους παίκτες που είχαμε ήδη στην ομάδα. Έξυπνους παίκτες που ξέρουν να παίζουν μπάσκετ», είπε αρχικά ο ηγέτης των Κινγκς, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Ξέρει και ξέρουμε πως πρέπει να βελτιωθεί αλλά όπως είπα, δουλεύει πολύ για να το πετύχει. Νομίζω θα κολλήσει αμέσως με την ομάδα. Είναι τόσο έξυπνος, μιλάει τέσσερις γλώσσες. Τον είδα στη Συνέντευξη Τύπου που του έκαναν ερώτηση στα ισπανικά και κατάλαβε τα πάντα φυσικά, αλλά ήθελε να απαντήσει στα αγγλικά».

Ο Τζόρντι Φερνάντεθ ανυπομονεί να δουλέψει με τον Βεζένκοφ στους Κινγκς
FIBA WORLD CUP

19:22 - 05.09.2023

Ο Τζόρντι Φερνάντεθ ανυπομονεί να δουλέψει με τον Βεζένκοφ στους Κινγκς

Ο Σάσα Βεζένκοφ παραμένει talk of the town ακόμα και στη Μανίλα και το Sportal είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Τζόρντι Φερνάντεθ, άμεσο συνεργάτη του Μάικ Μπράουν στους Σακραμέντο Κινγκς, ο οποίος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Βούλγαρο φόργουορντ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στο Σακραμέντο και έχει ξεκινήσει προπονήσεις ενόψει της επόμενης σεζόν. Κατά την παρουσίασή του ο ίδιος είχε δηλώσει ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, επισημαίνοντας ότι δεν θέλει να λέει πολλά λόγια και προτιμά να «μιλάνε» οι πράξεις του στο παρκέ! Μάλιστα, όπως είχε τονίσει τον είχε κολακεύσει που οι Κινγκς έκαναν τόσα ταξίδια στη χώρα μας για χάρη του!