«Ο Βεζένκοφ είναι το κομμάτι που έλειπε από το παζλ ώστε οι Κινγκς να κάνουν το παραπάνω βήμα»

Σάσα Βεζένκοφ

i

@Intime

«Ο Βεζένκοφ είναι το κομμάτι που έλειπε από το παζλ ώστε οι Κινγκς να κάνουν το παραπάνω βήμα»

Νίκος Καλαμπάκας 18:30 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:30 - 17.08.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ μετράει αντίστροφα για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και οι Σακραμέντο Κινγκς στηρίζουν πολλά πάνω του, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Μόντι ΜακΝερ.

Ένα από τα πρόσωπα της νέας σεζόν στο Σακραμέντο θα είναι ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος αφού κατέκτησε τον τίτλο του MVP της Euroleague, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Κινγκς, αφήνοντας τον Ολυμπιακό και την Euroleague, προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η νέα του ομάδα στηρίζει πολλά πάνω του και άπαντες ευελπιστούν ότι στο πρόσωπό του θα βρουν το κομμάτι που έλειπε από το παζλ, προκειμένου τη νέα σεζόν να εμφανιστούν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί.

Για τον Σάσα μίλησε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Μόντι ΜακΝερ. Ο ίδιος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του στο NBC Sports για το γεγονός ότι ο Βούλγαρος φόργουορντ θα βοηθήσει τους «βασιλιάδες» ουσιαστικά:

«Θα ξεκινήσω με το ότι είναι ο MVP της EuroLeague. Αυτό σημαίνει ότι το καλύτερο πρωτάθλημα εκτός NBA στον κόσμο είναι η EuroLeague, και μόλις αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης εκεί», είπε αρχικά.

«Η ομάδα του, ο Ολυμπιακός είχε επιτυχίες τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο και στην EuroLeague. Είναι απίστευτος σουτέρ. Έχει υπέροχη αίσθηση του γηπέδου. Μπορεί να πασάρει την μπάλα. Μπορεί να κόψει. Θα ταιριάξει ιδανικά, νομίζω, στην επίθεση μας», πρόσθεσε ο Μακ Νερ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μπασκετικό IQ του Βούλγαρου:

«Αμυντικά, έχει βελτιωθεί ως ριμπάουντερ. Ένας από τους παίκτες με υψηλότερο IQ που έχουμε δει. Τέλος, θα πω μόνο ότι είναι κάποιος που είναι νικητής. Θέλει να κερδίσει. Τον ενδιαφέρει πολύ αυτό.

«Κεραυνοί» Πολ κατά Μπάλντουιν: «Είχε εμπλακεί σε λογαριασμούς στο Instagram που έκαναν κακό στον Ολυμπιακό, κανείς μας δεν του μιλούσε! Εμένα με έφτυσε»
EUROLEAGUE

12:18 - 16.08.2023

«Κεραυνοί» Πολ κατά Μπάλντουιν: «Είχε εμπλακεί σε λογαριασμούς στο Instagram που έκαναν κακό στον Ολυμπιακό, κανείς μας δεν του μιλούσε! Εμένα με έφτυσε»

Αποκαλυπτικός για τη σεζόν που πέρασε στον Ολυμπιακό ήταν ο Μπράντον Πολ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Basketnews.

Νομίζω ότι θα είναι μια διαφορετική πρόκληση για αυτόν, να έρθει εδώ στο NBA. Και ξέρω ότι είναι ενθουσιασμένος με αυτή τη μετάβαση, και τη φυσική μας κατάσταση, νομίζω ότι έχει την ευκαιρία να είναι πραγματικά ξεχωριστός», κατέληξε ο τζένεραλ μάνατζερ της νέας ομάδας του Σάσα Βεζένκοφ.