Η επιστροφή του Βεζένκοφ στους Κινγκς αναβάλλεται - Δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους Ράπτορς
i

© photo by Kelsey Grant / Getty Images / Ideal Images

Η επιστροφή του Βεζένκοφ στους Κινγκς αναβάλλεται - Δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους Ράπτορς

Γιώργος Γαβριλάκης 22:57 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 20.03.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ, έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του στον αστράγαλο, προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες με τους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά δεν θα αγωνιστεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (21/3) στο Τορόντο κόντρα στους Ράπτορς.

Η ώρα της επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ στους Σακραμέντο Κινγκς πλησιάζει, μόνο που αυτή δεν θα συμβεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (21/3, 01:30) στο Τορόντο.

Οι Βασιλιάδες αντιμετωπίζουν τους Ράπτορς στον Καναδά και ο Βούλγαρος rookie δεν θα συμμετέχει για 17ο διαδοχικό αγώνα. Ο τραυματισμός του στον αστράγαλο έχει ξεπεραστεί, εδώ και δύο μέρες προπονείται κανονικά, αλλά θα πρέπει να κάνει λίγο υπομονή ακόμα.

Είχε χτυπήσει για δεύτερη φορά στο ίδιο σημείο στις 6 Φεβρουαρίου και από τότε δεν έχει αγωνιστεί. Συνολικά στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ έχει συμμετάσχει σε 35 αγώνες και έχει καταγράψει στην στατιστική του 5,6 πόντους μέσο όρο (με 38% στα τρίποντα) και 2,5 ριμπάουντ σε 12'34'' χρόνο συμμετοχής ανά αγώνα.

Πλέον, η επιστροφή του στη δράση, πιθανότατα θα συμβεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/3), στο δεύτερο ματς από τα back-to-back, με αντίπαλους τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν ρεκόρ 39-28 και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην έκτη θέση της δυτικής περιφέρειας. Στόχος τους είναι να παραμείνουν εκεί, ώστε να προκριθούν απευθείας στα Playοffs, χωρίς να μπουν στις περιπέτειες των Play In (θέσεις 7-10) και απομένουν 15 αγώνες για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Οι Ντάλας Μάβερικς (40-29), οι Φοίνιξ Σανς (39-29), κατά πρώτο λόγο και οι Λ.Α. Λέικερς (39-29) με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (35-35) κατά δεύτερο, τους απειλούν και τα πάντα θα καθοριστούν στην τελευταία... κούρσα. Στην οποία αναμένεται να λάβει μέρος και ο Σάσα Βεζένκοφ, χωρίς όμως, να διεκδικεί μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και ρόλο από αυτόν που του έχει ανατεθεί μέχρι στιγμής.