Το φινάλε-θρίλερ στη Μινεσότα που έκρινε το Τίμπεργουλβς-Νάγκετς

Το φινάλε-θρίλερ στη Μινεσότα που έκρινε το Τίμπεργουλβς-Νάγκετς

Χρήστος Τσάλτας 09:24 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 20.03.2024

Παιχνίδι για γερά νεύρα στη Μινεσότα, με τους Ντένβερ Νάγκετς να φτάνουν σε ακόμα μια μεγάλη νίκη, έπειτα από ένα πολύ έντονο 48λεπτο.

Πριν από το τζάμπολ η αναμέτρηση των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με τους Ντένβερ Νάγκετς ήταν ντέρμπι, δεδομένης της κατάστασης των «λύκων», αλλά και της ποιότητας που βγάζουν οι πρωταθλητές σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο χαρακτηρισμός «ντέρμπι» επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά.

Τίμπεργουλβς και Νάγκετς έδωσαν τα πάντα για τη νίκη, σε μια αναμέτρηση που έσπασε καρδιές και κρίθηκε στο φινάλε. Οι παίκτες του Μάικλ Μαλόουν είχαν τον έλεγχο, την ώρα που οι «λύκοι» προσπάθησαν για την ανατροπή με τα σουτ του ΜακΝτάνιελς να τους βάζουν και πάλι στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 102-103, 4 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ ήταν εύστοχος σε ζευγάρι βολών για το 102-105, με τον Άντονι Έντουαρντς να παίρνει την ευθύνη για την τελευταία επίθεση. Αφού διέσχισε όλο το γήπεδο, σούταρε από τις 45 μοίρες ανενόχλητος, όμως το τρίποντο δεν βρήκε στόχο και έτσι το παιχνίδι δεν πήγε στην παράταση, αλλά βρήκε νικητές τους Νάγκετς.

Δείτε το φινάλε του αγώνα στο Target Center που βρήκε νικητές τους Νάγκετς:

Sportal Euroleague Show με Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης