Πονάει ο Βεζένκοφ και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμα (vid)
i

© photo by Lachlan Cunningham / Getty Images / Ideal Images

Πονάει ο Βεζένκοφ και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:38 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 12.02.2024

O αστράγαλος του Σάσα Βεζένκοφ είναι ταλαιπωρημένος από τον τραυματισμό του πριν από 20 μέρες. Πονάει ακόμα και οι Σακραμέντο Κινγκς ενημέρωσαν πως «θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για μερικές εβδομάδες».

Προσφάτως επέστρεψε από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε χάσει επτά ματς των Σακραμέντο Κινγκς και πάνω που επανήλθε, έπαιξε σε δύο αγώνες και πλέον είναι και πάλι εκτός. Δεν εμφανίστηκε στην ήττα των Βασιλιάδων από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και μάλιστα αναμένεται να απουσιάσει τουλάχιστον για δύο εβδομάδες ακόμα.  

Πρόκειται για νέο τραυματισμό στο ίδιο σημείο που ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες μέρες και όπως ενημέρωσε η ομάδα του «αναμένεται να μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες». Το «μερικές»... μεταφράζεται σε τουλάχιστον δύο και δεν αφορά μια αισιόδοξη πρόβλεψη. 

Ο πρώτος του τραυματισμός στον δεξί του αστράγαλο συνέβη στις 22 Ιανουαρίου, κόντρα στους Ατλάντα Χοκς. Τότε οι Κινγκς είχαν νικήσει τον αγώνα, αλλά είχαν... χάσει τον Βούλγαρο rookie. 

Όπως είχε πει ο ίδιος ο Βεζένκοφ, λίγο πριν ανακοινωθεί η μη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Θάντερ νοιώθει «καλά, αλλά ακόμα δεν είμαι στο 100%». Πλέον, θα κάτσει να ξεκουραστεί μέχρι το All-Star Game και την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της... γιορτής του ΝΒΑ, ενώ δεν είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει με την επανεκκίνηση της κανονικής διάρκειας. 

Οι Σέλτικς τα χρειάστηκαν αλλά «λύγισαν» τους Χιτ!
NBA

23:39 - 11.02.2024

Οι Σέλτικς τα χρειάστηκαν αλλά «λύγισαν» τους Χιτ!

Οι Σέλτικς δεν είχαν εύκολο βράδυ στην έδρα των Χιτ που αν και αγωνίζονταν χωρίς τον Μπάτλερ, έβαλαν δύσκολα στην ομάδα της Βοστώνης. Τελικά οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 110 - 106 έχοντας πρώτους σκόρερ τους Τέιτουμ (26 π.) και Πορτζίνγκις (25 π.).

Στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ, ο Βεζένκοφ, μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί στα 35 από τα 51 ματς της ομάδας του και έχει καταγράψει στη στατιστική του 5,6 πόντους μέσο όρο με 38% στα τρίποντα και η συμμετοχή του σε επίπεδα χρονικά είναι περιορισμένη στα 12'34'' ανά αγώνα.