Σερέλης στο Sportal: «Ο Σλούκας έχει πάει σε δέκα Final 4 - Είναι παράδειγμα για όλους μας»

Σερέλης στο Sportal: «Ο Σλούκας έχει πάει σε δέκα Final 4 - Είναι παράδειγμα για όλους μας»

Sportal newsroom 01:07 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 17.05.2024

Ο Χρήστος Σερέλης εξήγησε την κάμερα του Sportal ποιο στοιχείο ήταν που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι, αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα και αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη Δερμάνη.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 95-88 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι και ισοφάρισε τη μεταξύ τους σειρά (2-2) για τα Playoffs της Euroleague. Η πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης θα κριθεί σε πέμπτο ματς στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μιλώντας στην κάμερα του Sportal μετά το τέλος αγώνα, ο Χρήστος Σερέλης εξήγησε ότι η άμυνα του Παναθηναϊκού οδήγησε το τριφύλλι στη νίκη. Ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη Δερμάνη και αποθέωσε τον Κώστα Σλούα και τον Κέντρικ Ναν.

«Στα τελευταία 5-6 λεπτά η ομάδα ήταν πάρα πολύ σκληρή, όπως θα έπρεπε να είναι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με μπροστάρη τον Κώστα, βλέποντας τι άμυνα έπαιξε και πόσα ριμπάουντ πήρε αλλά και τον Παναγιώτη που μπήκε σε ένα σημείο του παιχνιδιού και έδειξε τον τρόπο που θα έπρεπε να παίζουμε καταφέραμε και κρατήσαμε τα ριμπάουντ μας. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και βρήκαμε τις φάσεις στην επίθεση, ο Ναν ήταν εκπληκτικός επιθετικά. Βρήκαμε την ισορροπία που θέλαμε και πήραμε το ματς.

Ήταν σημαντικό στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν παίξαμε καλά αμυντικά, ότι η Μακάμπι δεν ξέφυγε. Ο Κώστας έχει πάει σε δέκα Final 4, προφανώς και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Η προετοιμασία που κάνει για παιχνίδια είναι καταπληκτική. Είναι παράδειγμα για όλους εμάς, τους προπονητές και τους παίκτες. Είναι απίστευτος γιατί βοηθάει πάρα πολύ, ηρεμεί την ομάδα», είπε αρχικά ο Χρήστος Σερέλης.

«Θα είμαστε διπλά και τριπλά πιο προσεκτικοί σε αυτό το παιχνίδι. Η Μακάμπι είναι μία καλή ομάδα, που δεν καταλαβαίνει από απουσίες. Να μην ξαναπάθουμε τρίτη φορά ήττα στην έδρα μας και να πάμε εκεί που μας αξίζει», σημείωσε στην κάμερα του Sportal ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν.

Ο Χρήστος Σερέλης στο τέλος των δηλώσεών του στην κάμερα του Sportal αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη Δέρμανη. Όπως είπε μάλιστα, ο φροντιστής του Παναθηναϊκού «με την αύρα του» έσπρωξε την ομάδα στη νίκη.

ΜΥΘΙΚΟ Ολυμπιακό βράδυ σε ΣΕΦ και Μπέρμιγχαμ, «τσάκισε» τη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός