Γράφει ιστορία με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Σέρχιο Γιουλ

Γράφει ιστορία με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Σέρχιο Γιουλ

Χρήστος Τσάλτας 11:38 - 08.01.2024

Έτοιμος να γράψει ακόμα μια χρυσή σελίδα, ως αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο Σέρχιο Γιουλ, που ετοιμάζεται να προσπεράσει τον Φελίπε Ρέγιες στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές με την «βασίλισσα».

Υπό άλλες συνθήκες το παιχνίδι της Μπασκόνια με την Ρεάλ Μαδρίτης θα ήταν ένα... τυπικό ντέρμπι της ACB, το οποίο κατέληξε στα χέρια των Μαδριλένων, που παρά την κούραση από το παιχνίδι 4 παρατάσεων κόντρα στην Αναντολού Εφές, έδειξαν φρεσκάδα και ενέργεια στην Fernando Buesa Arena.

Η αναμέτρηση όμως είχε ξεχωριστή σημασία για έναν παίκτη. Ο λόγος για τον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος στο παιχνίδι της Κυριακής έφτασε τις 1.046 εμφανίσεις, σε όλες τις διοργανώσεις, με την Ρεάλ, ισοβαθμώντας με τον Φελίπε Ρέγιες στην κορυφή της σχετικής λίστας. Έτσι, στη διάρκεια της διαβολοβδομάδας της Eurolegue θα έχει την ευκαιρία και να τον προσπεράσει και να εδραιωθεί στην κορυφή, φτάνοντας σε ακόμα περισσότερα ρεκόρ.

Στα 15 λεπτά που πάτησε παρκέ στην Fernando Buera Arena ο Γιουλ μέτρησε 5 πόντους και 1 ασίστ, στην άνετη νίκη της ομάδας του με 99-85 απέναντι στο σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Παράλληλα, με την εμφάνιση αυτή έφτασε τις 600 στην ACB, μια επίδοση που τον φέρνει στην πρώτη 20άδα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα.