Σκληρή δουλειά ενόψει... ΑΕΚ για τον Καράμπελα (vids)

Ζώης Καράμπελας

Σκληρή δουλειά ενόψει... ΑΕΚ για τον Καράμπελα (vids)

Χρήστος Τσάλτας 19:58 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 12.05.2023

Ο Ζώης Καράμπελας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και η δουλειά ενόψει της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη, με τον Έλληνα γκαρντ να προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Για την ΑΕΚ δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις έπειτα από την ήττα στη σειρά των πλέι οφ κόντρα στο Περιστέρι. Η Ένωση πλέον έχει μπει σε ρυθμούς off season, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού και δυνατού ρόστερ.

Εν αρχή ην το θέμα προπονητή, καθώς ο Ηλίας Καντζούρης αποτελεί παρελθόν, με τον Έλληνα προπονητή να συνεχίζει την καριέρα του στη Λιμόζ, με την οποία συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια, σε μια εξέλιξη που τον κάνει τον δεύτερο Έλληνα προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «Λιμουζό», μετά τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Έκλεισε στη Λιμόζ ο Καντζούρης
ΜΠΑΣΚΕΤ

13:17 - 12.05.2023

Έκλεισε στη Λιμόζ ο Καντζούρης

Ο Ηλίας Καντζούρης θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, καθώς συμφώνησε με την Λιμόζ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας την ερχόμενη σεζόν.

Στην Ένωση αναζητούν τον επόμενο προπονητή τους, όμως την ίδια ώρα παίκτες που θα αποτελέσουν κορμό της ομάδας δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ζώης Καράμπελας, που ετοιμάζεται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στα κιτρινόμαυρα, έχοντας μια «γεμάτη» σεζόν με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο διεθνής άσος έχει ξεκινήσει ήδη να δουλεύει σε υψηλούς ρυθμούς, υπό το βλέμμα του γυμναστή της ΑΕΚ, Στράτου Τσαμπή, ο οποίος παρακολουθεί την δουλειά του και τον βοηθάει ώστε να μείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την περίοδο και ταυτόχρονα να βάλει τις βάσεις για μια άκρως απαιτητική σεζόν.

Υπό το βλέμμα του Τσαμπή άλλωστε τις προηγούμενες μέρες προπονήθηκε και ο Πιερ Οριόλα, που βρίσκεται στην Ελλάδα, με τον Έλληνα γυμναστή της ΑΕΚ να έχει μια «γεμάτη» περίοδο αυτό τον καιρό.

Δείτε την προετοιμασία του Έλληνα γκαρντ ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στην ΑΕΚ: