Σοκ στον Προμηθέα: Χάνει τον Χέιλ για δυο μήνες με κάταγμα στον αντίχειρα

Χάντερ Χέιλ

i

© Intime

Σοκ στον Προμηθέα: Χάνει τον Χέιλ για δυο μήνες με κάταγμα στον αντίχειρα

Γιώργος Γαβριλάκης 12:54 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 04.12.2023

Κόντρα στην ΑΕΚ, ο Χάντερ Χέιλ έκανε μία σπουδαία εμφάνιση, έβαλε 32 πόντους και οδήγησε τον Προμηθέα στη νίκη, μόνο που η ενόχλησή του στο δάκτυλο του χεριού τελικά αφορά ένα ραγισμένο κόκκαλο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για οκτώ εβδομάδες!

Στην τελευταία του... παράσταση, έδειξε και απέδειξε πως είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Χάντερ Χέιλ έβαλε 32 πόντους στην ΑΕΚ και οδήγησε τον Προμηθέα σε μία σπουδαία νίκη

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ, χτύπησε σε ανύποπτο χρόνο στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού. Δηλαδή, του... καλού του, καθώς αυτό είναι που χρησιμοποιεί περισσότερο και με αυτό σουτάρει. 

Αρχικά, δεν είχε προκύψει σχεδόν καμία ανησυχία για τον τραυματισμό του, παρά μόνο μία ενόχληση που σιγά σιγά αυξήθηκε και ο Χέιλ αναγκάστηκε να πάει για ειδικές εξετάσεις. Από αυτές προέκυψε η ιατρική γνωμάτευση που εξηγεί πως έχει υποστεί κάταγμα και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για απουσία έως και δύο μήνες από την ενεργό δράση. Κάτι το οποίο είναι πολύ επιβαρυντικό για τον Προμηθέα που έχει στηρίξει πάνω του μεγάλο μέρος του επιθετικού του παιχνιδιού. 

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο Παλατάκι τον Κολοσσό στον αγώνα που ολοκληρώνει την 9η αγωνιστική
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

08:40 - 04.12.2023

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο Παλατάκι τον Κολοσσό στον αγώνα που ολοκληρώνει την 9η αγωνιστική

Στη Θεσσαλονίκη πέφτει η αυλαία της ένατης πράξης στην Stoiximan Basket League με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Κολοσσό και τις δύο ομάδες να ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα για να ενταχθούν στην οκτάδα της κατάταξης.

Μάλιστα, ο κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου, πλέον θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό -όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό- χωρίς να υπολογίζει πλέον και στον Άρτουρς Κούρουκς, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα της Πάτρας, ήδη ανακοινώθηκε η αποδέσμευσή του και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.