Σπανούλης σε Τζέιμς: «Δούλευες σκληρά και το άξιζες, είμαι περήφανος για σένα»

Σπανούλης - Τζέιμς

i

© Intime

Σπανούλης σε Τζέιμς: «Δούλευες σκληρά και το άξιζες, είμαι περήφανος για σένα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:30 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 21.03.2024

Ο Βασίλης Σπανούλης έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στον Μάικ Τζέιμς, τον πρώτο (πλέον) σκόρερ στην ιστορία της Euroleague.

Ο Μάικ Τζέιμς τιμήθηκε από Μονακό και Euroleague για την ανάδειξή του ως τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης και ο Βασίλης Σπανούλης έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στον Αμερικανό.

Ο Βασίλης Σπανούλης, όπως και αρκετοί ακόμη πρώην συμπαίκτες και φίλοι του Μάικ Τζέιμς, μέσω ενός ξεχωριστού βίντεο, έστειλαν τα δικά τους μηνύματα στον κορυφαίο σκόρερ της Euroleague, με τον κόουτς του Περιστερίου να εμφανίζεται τελευταίος και να μιλάει με ιδιαίτερα λόγια για τον παίκτη που κατέριψε το ρεκόρ του.

«Μάικ, δικέ μου, συγχαρητήρια για αυτό το σπουδαίο επίτευγμα. Το άξιζες. Δούλεψες πολύ σκληρά για αυτό και είμαι πολύ υπερήφανος για σένα. Συγχαρητήρια», ήταν τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη.

Ο εμβληματικός ηγέτης του Ολυμπιακού μετρούσε 4.434 πόντους στην Euroleague, νούμερο που ο Μάικ Τζέιμς ξεπέρασε εδώ και μερικές ημέρες, ενώ συνεχίζει να ανεβάζει τη δική του συγκομιδή και μάλιστα φαίνεται πως θα συνεχίσει να το κάνει για αρκετά χρόνια ακόμη.

Στην τελετή που διοργανώθηκε στο Μονακό, πριν το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, ο Μάικ Τζέιμς έλαβε μια αφίσα του σε κορνίζα και το διχτάκι στο οποίο σκόραρε το τρίποντο με το οποίο ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague.

Το σχετικό βίντεο με το μήνυμα του Βασίλη Σπανούλη στον Μάικ Τζέιμς:

🔴Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 76-89: «Διπλό» τετράδας στην Stark Arena με... Fantastic Four!