«Σπόντες» του πατέρα του Ντόρσεϊ και αναφορά στον... Σλούκα

Τάιλερ Ντόρσεϊ

«Σπόντες» του πατέρα του Ντόρσεϊ και αναφορά στον... Σλούκα

Νίκος Καλαμπάκας 21:30 - 11.02.2024

Ο πατέρας του Τάιλερ Ντόρσεϊ άφησε αιχμές για τον τρόπο που η Φενέρ χρησιμοποιεί τον γιό του. Πως έβαλε στην... κουβέντα τον Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε την Παρασκευή 9/2 της Φενέρ και μετά τον αγώνα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε δηλώσεις σε ελληνικό Μέσο, στις οποίες εξήρε τη δουλειά που έχει κάνει φέτος ο Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό, κάτι που ενόχλησε πολλούς φίλους της τουρκικής ομάδας.

Δύο μέρες αργότερα, ο πατέρας του παίκτη θέλησε να ρίξει... λάδι στη φωτιά τονίζοντας ότι ο γιος του μπορεί να βοηθήσει τη φενέρ, αρκεί να έχει μεγαλύτερο ρόλο στο ροτέισον της Φενέρ.

«Ο Τάιλερ μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πάει στο Final-4 αν του δώσουν μεγαλύτερο ρόλο. Είχε την ευκαιρία να το κάνει πέρσι, αλλά βγήκε εκτός και κάποιος πέτυχε ένα μεγάλο σουτ. Τσεκάρετε το βίντεο», έγραψε ο Τζερίντ Ντόρσεϊ στο twitter, σε μια προσπάθεια να πιέσει την ομάδα της Τουρκίας να εμπιστευθεί περισσότερο τον Τάιλερ. Το σουτ που αναφέρει ο ίδιος είναι το buzzer beater που είχε σημειώσει ο Σλούκας στη σειρά της Φενέρ με τον Ολυμπιακό, με το οποίο οι ερυθρόλευκοι έσπασαν την έδρα της Φενέρ και τελικά βρέθηκαν στο Final 4 του Κάουνας!

Φυσικά οι φίλοι της Φενέρ δεν έχουν πάρει και με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός ότι ο παίκτης συχνά - πυκνά σχολιάζει αναρτήσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αφού πρόσφατα του είχαν κάνει επίθεση επειδή είχε σχολιάσει ένα ποστ του Ολυμπιακού.