Sportal Euroleague Show: Έρχεται αμέσως μετά το Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός με πλούσιο ρεπορτάζ και καλεσμένο τον Γιώργο Βόβορα

Sportal newsroom 14:58 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:39 - 17.10.2023

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνονται στη... μάχη στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και το Sportal Euroleague Show είναι εδώ! Με το πέρας των αγώνων το Sportal, ο official partner της διοργάνωσης στην Ελλάδα, με την Χριστίνα Βραχάλη, τον Κώστα Σωτηρίου και το δημοσιογραφικό δυναμικό του site αναλύουν τα παιχνίδια και φέρνουν πλούσιο ρεπορτάζ. Καλεσμένος ο Γιώργος Βόβορας.

Για ακόμα ένα βράδυ το Sportal Euroleague Show είναι εδώ! Η καθιερωμένη εκπομπή του Sportal, του official partner της διοργάνωσης στην Ελλάδα, θα είναι μαζί σας για να σας μεταφέρει τον απόηχο των αναμετρήσεων των ελληνικών ομάδων στην διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε, στην Κωνσταντινούπολη, την ώρα που ο Ολυμπιακός διασταυρώνει τα ξίφη του με την Αρμάνι Μιλάνο, στο Mediolanum Forum, στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν! Και έτσι το Sportal θα είναι έτοιμο αμέσως μετά το φινάλε των αγώνων να σας μεταφέρει τα τεκταινόμενα και όλο το τρίτο ημίχρονο από τις αναμετρήσεις των «αιωνίων».

Η Χριστίνα Βραχάλη, ο Κώστας Σωτηρίου και ο Γιώργος Βόβορας, που θα είναι καλεσμένος της εκπομπής, μαζί με το δημοσιογραφικό δυναμικό του site, αναλύουν, σχολιάζουν και μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ των ελληνικών ομάδων.

Αμέσως μετά τη λήξη μείνετε στο Sportal για να μάθετε τα πάντα έγκυρα και έγκαιρα!

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Euroleague:

Τρίτη 17 Οκτωβρίου

Παρτίζαν - Μπαρτσελόνα 19:30

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός 20:15

Αναντολού Εφές - Βιλερμπάν 20:30

Μπασκόνια - Μπάγερν Μονάχου 21:30

Ρεάλ Μαδρίτης - Ζαλγκίρις 21:45

Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός 21:45

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

Ερυθρός Αστέρας - Μονακό 21:00

Βίρτους Μπολόνια - Άλμπα Βερολίνου 21:30

Βαλένθια - Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:30