Σταματάει το μπάσκετ ο Τέρενς Ρος

Τέρενς Ρος

i

Twitter

Σταματάει το μπάσκετ ο Τέρενς Ρος

Νίκος Καλαμπάκας 11:12 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 02.12.2023

Το καλοκαίρι το όνομά του έπαιζε πολύ στα μεταγραφικά σενάρια, όμως λίγους μήνες μετά, ο Τέρενς Ρος ανακοίνωσε ότι σταματάει το μπάσκετ.

Η ζωή ενός αθλητή δεν είναι ποτέ εύκολη, αφού πέρα από τα όσα στερείται προκειμένου να διατηρείται σε φόρμα, χάνει και στιγμές με την οικογένειά του.

Tα συνεχόμενα ταξίδια και οι υποχρεώσεις των ομάδων αναγκάζουν τους παίκτες να ταξιδεύουν συνεχώς και να μην μπορούν να ζήσουν την οιογενειακή θαλπωρή.

Αυτά σκέφτηκε ο Τέρενς Ρος ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου 12/2 ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την δράση σε ηλικία μόλις 32 ετών.

Ο παίκτης που το καλοκαίρι το όνομά του έπαιξε για πολλές ομάδες της Ευρώπης, αφού έχει πλούσιο βιογραφικό στο ΝΒΑ, στην ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι ήρθε η ώρα να κάτσει σπίτι του με τους αγαπημένους του:

«Σφαγή» για την οκτάδα στην Euroleague: Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου
EUROLEAGUE

09:15 - 02.12.2023

«Σφαγή» για την οκτάδα στην Euroleague: Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Euroleague μέχρι τη 17η αγωνιστική, όταν ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της διοργάνωσης.

«Νομίζω ότι τώρα, ειδικά μετά από τόσο καιρό που έχει περάσει, τελείωσα. Έχω αρχίσει να βλέπω πόσο μου αρέσει να είμαι στο σπίτι και να παίζω απλώς τον ρόλο του μπαμπά. Να είμαι απλώς μέλος της οικογένειάς μου.

Παρακολουθώ αυτούς τους αγώνες και, αντί να σκέφτομαι, 'Θεέ μου, μου λείπει πραγματικά να είμαι εκεί έξω', το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν 'εντάξει, η Βοστώνη παίζει Νέα Υόρκη», είπε ο ίδιος στο podcast του που είχε ως βασικό αντικείμενο το «αντίο» του.

Tags: