Στην Ελλάδα ο Ρέινολντς για τον Προμηθέα, προσεχώς η ανακοίνωση της μεταγραφής του

Κάμερον Ρέινολντς

Στην Ελλάδα ο Ρέινολντς για τον Προμηθέα, προσεχώς η ανακοίνωση της μεταγραφής του

Χρήστος Τσάλτας 20:13 - 25.09.2023

Ο Κάμερον Ρέινολντς θα ενισχύσει τον Προμηθέα την ερχόμενη σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο Αμερικανός άσος φτάνει στην Ελλάδα, με την ανακοίνωση της απόκτησής του να έρχεται άμεσα.

Το θέμα του Τζαμάλ Τζόουνς, το οποίο τον κράτησε στις ΗΠΑ δεν λύθηκε, με τον άλλοτε άσο του ΠΑΟΚ και του Ιωνικού να μένει στη χώρα του, παρά το γεγονός πως είχε ανακοινωθεί από τον Προμηθέα για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Πάτρας.

Οι Προμηθείς δεν έχασαν χρόνο, ώστε να καλύψουν το κενό που άφησε η απουσία του, ενεργώντας γρήγορα. Έβαλαν σε εφαρμογή το plan b, βγήκαν στην αγορά και κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με τον Κάμερον Ρέινολντς. Ο Αμερικανός, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Μπουντούτσνοστ, θα φοράει τη φανέλα του Προμηθέα, δίνοντας λύσεις στις θέσεις των φόργουορντ.

Ρέινολντς και Προμηθέας έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία, κάτι που έκανε τον Αμερικανό άσο να φτάσει στην Ελλάδα. Το απόγευμα της Δευτέρας (25/09) προσγειώθηκε στην Αθήνα, με πτήση από τις ΗΠΑ και κατόπιν μετέβη οδικώς στην Πάτρα για να έχει την πρώτη γνωριμία του με τους ανθρώπους του Προμηθέα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, κάτι που αναμένεται να συμβεί το μεσημέρι της Τετάρτης (27/09), με τον Ρέινολντς να δίνει το παρόν και στην εκδήλωση-παρουσίαση του Προμηθέα της νέας σεζόν, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, το Promitheas Park, στον Καστελόκαμπο.