Στην κορυφαία πεντάδα του BCL ο Μίτσελ

Ακίλ Μίτσελ

i

© Intime

Στην κορυφαία πεντάδα του BCL ο Μίτσελ

Sportal newsroom 22:54 - 28.02.2023

Ο σέντερ της ΑΕΚ μπορεί να είναι στα πιτς, ωστόσο οι εμφανίσεις του στο BCL του έδωσαν μια θέση στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Διακρίσεων συνέχεια για τον Ακίλ Μίτσελ της ΑΕΚ που βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα του Basketball Champions League για το μήνα Φεβρουάριο.

Νέα διάκριση για τον Ακίλ Μίτσελ της ΑΕΚ! Ο σέντερ των κιτρινόμαυρων βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα του BCL για τον Φεβρουάριο.

Η διοργάνωση βρίσκεται στη φάση των «16», εκεί όπου η ΑΕΚ μετρέι δύο νίκες και μια ήττα.

Ο Μίτσελ είχε μέσο όρο 20 πόντους και 11 ριμπάουντ το μήνα που φεύγει, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την BCL.

Ο κιτρινόμαυρος σέντερ μέτρησε 24.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης γεγονός που του έδωσε μια θέση στους πέντε καλύτερους της διοργάνωσης. Εκεί βρίσκονται ακόμα ο Κιν, ο ΜακΦάντε, ο Ράντοφ και ο Γουορντ.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που ο σέντερ της Ένωσης λαμβάνει αυτή την διάκριση. Ο Ακίλ Μίτσελ ήταν κομβικός στα ματς του Ιανουαρίου στο BCL, εκεί όπου σημείο αναφοράς ήταν οι σειρές για τα Play-In και το ξεκίνημα της Φάσης των 16. Ο Αμερικανός την ΑΕΚ , ήταν ανάμεσα στους πέντε παίκτες ξεχώρισαν, κερδίζοντας μία θέση στην Καλύτερη 5άδα του μήνα, πρώτη για το 2023 στο Basketball Champions League.