Συγκλονιστικό: Ο Μιλουτίνοφ κλαίει στην αγκαλιά του Βόιτμαν (vid)
i

©printscreen

Συγκλονιστικό: Ο Μιλουτίνοφ κλαίει στην αγκαλιά του Βόιτμαν (vid)

Sportal newsroom 19:55 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 10.09.2023

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ανάμεσα στη Γερμανία και τη Σερβία για τον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2023 στις Φιλιππίνες ο Γιοχάνες Φόγκτμαν έσπευσε να παρηγορήσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που έβαλε τα κλάματα έπειτα την απώλεια του τροπαίου.

Η Γερμανία έγραψε ιστορία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 στις Φιλιππίνες, επικρατώντας με 83-77 επί της Σερβίας και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ πραγματοποίησε μια ονειρική πορεία στη φετινή διοργάνωση, παίρνοντας την τεράστια πρόκριση στον τελικό κόντρα στην Αμερική, ενώ παρέμεινε αήττητη από την αρχή μέχρι και το τέλος του τουρνουά. Κάπως έτσι η Γερμανία πήρε τον τίτλο του Μουντομπάσκετ 2023 και μπήκαν στη χρυσή βίβλο των παγκόσμιων πρωταθλητών.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, εκτυλίχθηκε μία πολύ δυνατή στιγμή ανάμεσα στον Γιοχάνες Φόγκτμαν και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Συγκεκριμένα ο πρώτος πήρε αγκαλιά τον παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα μετά τον χαμένο τελικό της ομάδας του. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Tags: