Μανωλόπουλος: «Να διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας με το Μαυροβούνιο»

Μανωλόπουλος: «Να διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας με το Μαυροβούνιο»

Γιάννης Πάλλας 10:23 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 03.09.2023

Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη, Σωτήρης Μανωλόπουλος αναλύει την αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο

Σε ενεδελεχή ανάλυση της τελευταίας αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο με αντίπαλο το Μαυροβούνιο, προχώρησε ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

«Το πιο σημαντικό από όλα για το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο θα είναι να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση μετά το ματς με τη Λιθουανία, γιατί πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη ό,τι συνέβη και να προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε με μια καλή εμφάνιση και μια νίκη την παρουσία μας σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο» ήταν το πρώτο σχόλιο του Μανωλόπουλου για το φινάλε της «επίσημης αγαπημένης» στο Παγκόσμιο.

«Το Μαυροβούνιο είναι μια ομάδα που έχει δείξει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στη διοργάνωση. Είναι ένα ισορροπημένο σύνολο, με μεγάλα κορμιά και η δύναμή τους είναι σε μεγάλο ποσοστό στο low post, όπου διαθέτουν πολύ ποιοτικούς και έμπειρους ψηλούς, ενώ είναι πολύ δυνατοί και στα ριμπάουντ» συνέχισε ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη.

Η Εθνική χωρίς τον Θανάση Αντετοκούνμπο στο τελευταίο παιχνίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο
FIBA WORLD CUP

09:57 - 03.09.2023

Η Εθνική χωρίς τον Θανάση Αντετοκούνμπο στο τελευταίο παιχνίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι και δεν θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα κόντρα στο Μαυροβούνιο, στο τελευταίο παιχνίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Και κατέληξε: «Διαθέτουν επίσης κάποιους χειριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά, είτε σουτέρ είτε drivers, που έχουν αρκετά καλή δημιουργία. Αμυντικά είναι μια ομάδα που έχει αδυναμίες, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η επίθεσή μας, αλλά θα πρέπει σε κάθε περίπτωση η δική μας αφετηρία να είναι η άμυνα, για να μπορέσουμε να σταματήσουμε το παιχνίδι τους και να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr 

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.