Η Εθνική χωρίς τον Θανάση Αντετοκούνμπο στο τελευταίο παιχνίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Θανάσης Αντετοκούνμπο

Η Εθνική χωρίς τον Θανάση Αντετοκούνμπο στο τελευταίο παιχνίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Χρήστος Τσάλτας 09:57 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 03.09.2023

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι και δεν θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα κόντρα στο Μαυροβούνιο, στο τελευταίο παιχνίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αποστολή στη Μανίλα

Με προβλήματα και απρόοπτα ολοκληρώνεται η πορεία της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μανίλα. Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο, στο τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μην υπολογίζει στην παρουσία του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, στο οποίο είχε υποστεί διάταση προ ημερών, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ενισχύσει την γαλανόλευκη στην τελευταία αναμέτρηση στη Μανίλα. Αυτό σημαίνει πως η Εθνική θα παραταχθεί με 10άδα απέναντι στην ομάδα του Μπόσκο Ράντοβιτς, καθώς εκτός δράσης βρίσκεται και ο Ντίνος Μήτογλου, που δεν είναι στις Φιλιππίνες.

Μετά το παιχνίδι κόντρα στη Λιθουανία και την ήττα με 92-67 η αναμέτρηση της Κυριακής είναι τυπική διαδικασία και έχει μόνο χαρακτήρα γοήτρου για την Εθνική ομάδα, που παίζει απλώς για την θέση της. Έτσι, με την εξέλιξη αυτή κρίθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που κουβαλούσε ήδη τραυματισμό από το παιχνίδι με την Team USA.

Η Εθνική θέλει να κλείσει με χαμόγελο το τουρνουά, απέναντι στην ομάδα του Νίκολα Βούτσεβιτς, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.