Σπανούλης για Εθνική εάν δεν συνεχίσει ο Ιτούδης

Βασίλης Σπανούλης

i

© Intime

Σπανούλης για Εθνική εάν δεν συνεχίσει ο Ιτούδης

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:18 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:24 - 03.09.2023

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο επικρατέστερος για τον πάγκο της Εθνικής μας, εάν σε αυτόν δεν συνεχίσει ο Δημήτρης Ιτούδης.

Η Εθνική παίζει το τελευταίο της παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο σε λίγες ώρες και τα σενάρια για την επόμενη μέρα είναι πολλά

Το βασικότερο εξ αυτών είναι το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της γαλανόλευκης. Αυτό βέβαια δεν περιμένουμε πως θα αποφασιστεί μετά το τέλος του αγώνα, αλλά θα πάρει χρόνο.

Φυσικά έχει να κάνει και με την πρόθεση του ίδιου του Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος πρέπει να ξεκαθαρίσει στις συζητήσεις που θα έχει με την ΕΟΚ το τι έχει στο μυαλό του σχετικά με το μέλλον του στην επίσημη αγαπημένη.

Δημήτρης Ιτούδης © FIΒΑ

Σαφώς τα δεδομένα αυτή τη στιγμή δείχνουν ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι να μην συνεχίσει στην Εθνική ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε, όμως αυτό είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες (ή και μήνες), όταν και θα γίνουν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ΕΟΚ βέβαια είναι έτοιμη για όλα τα σενάρια και σε περίπτωση που ο Δημήτρης Ιτούδης δεν παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής μας, τότε στην πολ ποζίσιον είναι ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, έχει τον Βασίλη Σπανούλη στο μυαλό του ως την καλύτερη επιλογή για την συνέχεια, με τον «Kill Bill» να είναι ένας άνθρωπος που χαίρει εκτίμησης και σεβασμού από τους πάντες, γνωρίζει όσο λίγοι το τι σημαίνει Εθνική ομάδα και έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής με το Περιστέρι.

Μένει να δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον, όμως, για να συνοψίσουμε τα δεδομένα, η κατάσταση έχει ως εξής: Εάν ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μείνει στην Εθνική μας ομάδα, τότε το μεγάλο φαβορί δεν είναι άλλο από τον Βασίλη Σπανούλη!