Τί είπε ο Λεμπρόν για τα παράνομα στοιχήματα του μάνατζέρ του

Τζέιμς και Κάρτερ

i

Twitter

Τί είπε ο Λεμπρόν για τα παράνομα στοιχήματα του μάνατζέρ του

Νίκος Καλαμπάκας 11:34 - 02.12.2023

Ο μάνατζερ του Λεμπρόν Τζέιμς κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό και ο παίκτης των Λέικερς πήρε θέση για το θέμα.

Ο μάνατζερ του Λεμπρόν Τζέιμς παραδέχθηκε ότι έχει στοιχηματίσει στο παρελθόν παράνομα και ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς πήρε θέση για το θέμα.

Ο Μάβερικ Κάρτερ είχε συνεργαστεί με τις Αρχές και δεν είχε κατηγορηθεί για το θέμα ποτέ, κάτι που αποκάλυψε στενός του συνεργάτης:

«Το 2021 38 πολιτείες και η Περιφέρεια της Κολούμπια δεν είχαν ακόμα νομιμοποιήσει τα αθλητικά στοιχήματα. Τότε ο Μάβερικ Κάρτερ πέρασε μία φορά από συνέντευξη από τις ομοσπονδιακές Αρχές σχετικά με την έρευνά τους για τον Γουέιν Νιξ. Ο κ. Κάρτερ δεν ήταν ο στόχος της έρευνας, συνεργάστηκε, δεν κατηγορήθηκε ποτέ. Έκτοτε δεν επικοινώνησε ξανά κανείς μαζί του για το θέμα».

«Σφαγή» για την οκτάδα στην Euroleague: Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου
EUROLEAGUE

09:15 - 02.12.2023

«Σφαγή» για την οκτάδα στην Euroleague: Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Euroleague μέχρι τη 17η αγωνιστική, όταν ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της διοργάνωσης.

Μιλώντας για τον μάνατζέρ του, ο Λεμπρόν Τζέιμς τόνισε ότι δεν γνώριζε κάτι για το θέμα:

«Δεν είχα ιδεά. Ο μόνος λόγος για τον οποίο πήρε έκταση το θέμα είναι επειδή ο Κάρτερ είναι κοντά σε εμένα. Όμως, στο τέλος της ημέρας, ο Μάβερικ είναι μεγάλος άντρας και το στοίχημα είναι νόμιμο. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή μπορείς να ανοίξεις το κινητό σου και να κάνεις ό,τι θέλεις. Και δεν έχει καμία άμεση σχέση με τον NBA ή το NFL, οπότε μπορεί να κάνει ό,τι θέλει».