Bonus που δεν υπάρχει: Το... αστρονομικό ποσό που θα κερδίσει ο Ντίνγουιντι σε περίπτωση κατάκτησης πρωταθλήματος με τους Λέικερς
i

@Photo by Kevork Djansezian/Getty Images

Bonus που δεν υπάρχει: Το... αστρονομικό ποσό που θα κερδίσει ο Ντίνγουιντι σε περίπτωση κατάκτησης πρωταθλήματος με τους Λέικερς

Χρήστος Τσάλτας 10:51 - 13.02.2024

Ο Σπένσερ Ντίνγουιντι μετακόμισε στο Λος Άντζελες για χάρη των Λέικερς, για τους οποίους μάλιστα έκανε τεράστιο... σκόντο στον μισθό του, κάτι που αποτυπώνεται και στο bonus κατάκτησης πρωταθλήματος με την ομάδα του Ντάρβιν Χαμ.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς βρήκαν το κομμάτι που αναζητούσαν για την περιφέρειά τους στο πρόσωπο του Σπένσερ Ντίνγουιντι. Από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς, η ομάδα της Καλιφόρνια κινήθηκε αποφασιστικά και κατάφερε να τον κάνει δικό της, ενισχύοντας σημαντικά την backcourt σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Ο Ντίνγουιντι από την πλευρά του θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια ομάδα που παλεύει για την κατάκτηση του τίτλου, γεγονός που του δίνει κίνητρο να προσθέσει στη συλλογή του κάτι για το οποίο παλεύουν εκατομμύρια παίκτες. Και μάλιστα για να πετύχει τον στόχο του πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα, το bonus κατάκτησης τίτλου με τους Λέικερς ανέρχεται στο 1 δολάριο για τον Ντίνγουιντι, ο οποίος άφησε τα χρήματα στην άκρη προκειμένου να ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα του στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Ντάρβιν Χαμ αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στο κάδρο για τον 30χρονο πλέι μέικερ, ο οποίος έρχεται από ένα παραγωγικό πέρασμα από τους Μπρούκλιν Νετς, ενώ η ικανότητά του όταν η μπάλα είναι «βαριά» είναι ένας από τους λόγους που τόσο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, όσο και ο Άντονι Ντέιβις επέμειναν ώστε να ολοκληρωθεί η κινηση αυτή.