Το ΝΒΑ «καίγεται» και ο Χάρντεν τα πίνει στη Μύκονο – Στο «Νησί των Ανέμων» και ο Καμαβινγκά

Το ΝΒΑ «καίγεται» και ο Χάρντεν τα πίνει στη Μύκονο – Στο «Νησί των Ανέμων» και ο Καμαβινγκά

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:55 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 02.07.2023

Ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Εντουάρντο Καμαβινγκά βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές και συγκεκριμένα στη Μύκονο.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Εντουάρντο Καμαβινγκά επέλεξε τη χώρα μας και το νησί της Μυκόνου για τις καλοκαιρινές του διακοπές, με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα κεφάτος όπως φαίνεται. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καμαβινγκά έρχεται στην Μύκονο, αφού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Γάλλος μέσος «ψηφίζει» το νησί των ανέμων για αποφόρτιση, με τον φωτογραφικό φακό όπως είναι λογικό να τον απαθανατίζει. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε πρόσφατα την Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά για το Euro 2024, με τον ίδιο να είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του.  

Στη Μύκονο και ο Τζέιμς Χάρντεν 

Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι ακόμα ένας σταρ που επέλεξε την Μύκονο, για τις καλοκαιρινές του διακοπές, με τον σούπερ σταρ των Φιλαδέλφια Σίξερς να «παρτάρει» δίχως αύριο. Η Μύκονος φαίνεται να είναι ο πιο «in» προορισμός για τους σούπερ σταρ και το φετινό καλοκαίρι, αφού βρίσκονται εκεί διάσημοι ποδοσφαιριστές, ηθοποιοί αλλά και μπασκετμπολίστες. 

Ένας από αυτούς είναι και ο Αμερικανός μπασκεμπολίστας, ο οποίος βρέθηκε στο «Νησί των ανέμων» για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο παίκτης του ΝΒΑ δεν έχασε την ευκαιρία να πάει και σε πάρτι και να απολαύσει και την βραδινή διασκέδαση. Ο «Μούσιας» όπως είναι και το παρατσούκλι του φαίνεται χαλαρός και δεν αρνείται να βγάλει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του, ενώ δεν γίνεται να μην τραβήξει την προσοχή όσων είναι γύρο του.

Ο Ουέστμπρουκ πήρε τα... ψίχουλα που του έδωσαν οι Κλίπερς και έμεινε στο Λ.Α. (vid)
NBA

06:48 - 02.07.2023

Ο Ουέστμπρουκ πήρε τα... ψίχουλα που του έδωσαν οι Κλίπερς και έμεινε στο Λ.Α. (vid)

Συμβόλαιο δύο ετών έναντι 7,8 εκατομμυρίων δολαρίων υπέγραψε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ και συνεχίζει στο Λ.Α. με τους Κλίπερς - Οι Καλιφορνέζοι πλέον εστιάζουν στην περίπτωση απόκτησης του Τζέιμς Χάρντεν με ανταλλαγή από τους Σίξερς, ενώ βγάζουν στην αγορά και τον Ίβιτσα Ζούμπατς.

Η σεζόν των Φιλαδέλφεια 76ερς ολοκληρώθηκε στο Game 7 των ημιτελικών της Ανατολής απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς, με την ομάδα από την Πενσιλβάνια να έχει έχει πολύ σημαντικό θέμα να διαχειριστεί: το μέλλον του Τζέιμς Χάρντεν.