Τόμας: «Είχα δίψα με τον Παναθηναϊκό, αλλά έπαιξα σε 10 ματς»!
i

©InTime

Τόμας: «Είχα δίψα με τον Παναθηναϊκό, αλλά έπαιξα σε 10 ματς»!

Sportal newsroom 00:02 - 21.06.2023

Ο Ματ Τόμας προχώρησε σε απολογισμό των πεπραγμένων του στον Παναθηναϊκό

«Ταμείο» στο διάστημα που παρέμεινε στον Παναθηναϊκό έκανε ο Ματ Τόμας, μέσα από τα Social Media. Ο Αμερικανός γκαρντ χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά ως τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. 

Παράλληλα, εστίασε στην αβεβαιότητα που ένιωσε όταν περίμενε πρόταση από το ΝΒΑ και στην απόφασή του να έρθει στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό.

Έπαιξε λίγα παιχνίδια και αυτό ήταν κάτι που τον στενοχώρησε, καθώς λόγω του περιορισμού στον αριθμό των ξένων έμεινε εκτός πρωταθλήματος.

Η ανάρτηση του Ματ Τόμας αναφέρει:

«Ίσως η μεγαλύτερη χρονιά-πρόκληση της καριέρας μου. Το τελευταίο καλοκαίρι όταν δεν είχα ομάδα, αποφάσισα να περιμένει τη free agency του ΝΒΑ με την ελπίδα να βρω έναν σύλλογο νωρίς. Μετά από 5 μήνες αβεβαιότητας, αποφάσισα να δω τις επιλογές μου στην Ευρώπη. 

Υπέγραψα τον Παναθηναϊκό τον Γενάρη για το υπόλοιπο της σεζόν και είχα... δίψα να παίξω ξανά. Αλλά έπαιξα με 10 ματς στην Ευρωλίγκα. Εξαιτίας των περιορισμών στους ξένους που μπορούσαν να παίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν δηλώθηκα και η σεζόν μου τελείωσε.

Συγκλονιστικός Ομπράντοβιτς: «Τι έχει συμβεί στους ανθρώπους; Ένα μικρό παιδί έφυγε από τη μάνα του και μας έφτυσε! Προσεύχομαι στον Θεό...»
ABA LIGA

22:58 - 20.06.2023

Συγκλονιστικός Ομπράντοβιτς: «Τι έχει συμβεί στους ανθρώπους; Ένα μικρό παιδί έφυγε από τη μάνα του και μας έφτυσε! Προσεύχομαι στον Θεό...»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν στεναχωρημένος μετά την ήττα της Παρτίζαν στο game 4 με τον Ερυθρό Αστέρα για τους τελικούς της ABA Liga, όμως περισσότερο ήταν ενοχλημένος με όσα συνέβησαν και δεν αφορούσαν το μπάσκετ...

Έβαλα τα δυνατά μου για να διατηρήσω ένα επίπεδο εμπιστοσύνης και τα πράγματα να εξελιχθούν όπως έπρεπε. Έμεινα αληθινός με το ποιος είμαι και συνέχισα να δουλεύω. Είμαι ευγνώμων για τη σεζόν και όσα μου δίδαξε.

Όπως πάντα απόλαυσα το ταξίδι».