Ο ΒανΒλίτ οδήγησε το Τορόντο στη νίκη επί των Πίστονς
i

Πασκάλ Σιάκαμ και Φρεντ ΒανΒλίτ / © photo by Cole Burston / Getty Images / Ideal Images

Ο ΒανΒλίτ οδήγησε το Τορόντο στη νίκη επί των Πίστονς

Sportal newsroom 00:57 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 13.02.2023

Ο 29χρονος Φρεντ ΒανΒλίτ είχε 35 πόντους και οι Τορόντο Ράπτορς έκαμψαν την αντίσταση του Ντιτρόιτ, που με τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς μόνο του στην επίθεση των Πιστονιών δεν έχουν καμία τύχη.

Οι Ράπτορς νίκησαν στο όριο τους Πίστονς (119-118) με τον Φρεντ ΒανΒλίτ να πραγματοποιεί (άλλη μία) σπουδαία εμφάνιση. Ο 29χρονος γκαρντ, ο οποίος συνεχίζει στο Τορόντο μετά το πέρας των ανταλλαγών παρά τις περί του αντιθέτου φήμες που είχαν δημιουργηθεί, σταμάτησε στους 35 πόντους. 

Αυτή ήταν η ένατη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο που ο ΒανΒλιτ τελείωσε τον αγώνα με 30+ πόντους, γεγονός που αποτελεί προσωπικό του ρεκόρ κι ενώ βρισκόμαστε ουσιαστικά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. 

Πέραν αυτού, ο συμπαίκτης του Πασκάλ Σιάκα είχε 28 πόντους, ενώ ο Σκοτ Μπαρνς πρόσθεσε 20. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Καναδών, την ίδια ώρα που το Ντιτρόιτ μετράει έξι διαδοχικές ήττες. 

Ολοκληρώθηκε με... προβληματισμούς η ανταλλαγή που στέλνει τον Πέιτον στο Γκόλντεν Στέιτ (vid)
NBA

08:44 - 13.02.2023

Ολοκληρώθηκε με... προβληματισμούς η ανταλλαγή που στέλνει τον Πέιτον στο Γκόλντεν Στέιτ (vid)

Οι Ουόριορς αποφάσισαν να αποκτήσουν τον Γκάρι Πέιτον -και κατά συνέπεια οι Χοκς τον Σαντίκ Μπέι και οι Πίστονς τον Τζέιμς Ουάισμαν- παρά το πρόβλημα που φάνηκε στις ιατρικές εξετάσεις του 30χρονου γκαρντ.

Για τα Πιστόνια το σκηνικό ήταν ίδιο και απαράλαχτο με το σύνολο των παιχνιδιών τους. Ο Μπόγιαν Μπογκάντοβιτς ήταν πρώτος σκόρερ (με 33 πόντους) και οι υπόλοιποι δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν σημαντικά ώστε να κατακτηθεί μία νίκη. Η ομάδα έχει χάσει το κίνητρό της εδώ και καιρό και ουσιαστικά σκέφτεται το μέλλον. Όχι το παρόν!