Χειρουργείο για Τρέι Γιανγκ

Τρέι Γιανγκ

Χειρουργείο για Τρέι Γιανγκ

Ο Τρέι Γιανγκ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με τον ηγέτη των Χοκς να μένει εκτός για περίπου ένα μήνα.

Ο Τρέι Γιανγκ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Ατλάντα για το επόμενο διάστημα, καθώς θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο σταρ των Χοκς θα υποβληθεί σε επέμβαση σε δάχτυλο του αριστερού του χεριού με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα, γεγονός που ζορίζει ακόμη περισσότερο το έργο της Ατλάντα στην τελική ευθεία της σεζόν.

Έτσι, ο Κουίν Σνάιντερ καλείται να βρει εκ των έσω την λύση το επόμενο διάστημα, ώστε να μπορέσει η ομάδα του να μπει στο play - in tournament, παρά την απουσία του Τρέι Γιανγκ.

Ο Τρέι Γιανγκ έχει αγωνιστεί φέτος σε 51 ματς της regular season με τον σταρ των Ατλάντα Χοκς να μετράει κατά μέσο όρο 26.4 πόντους, 10.8 ασίστ, 2.7 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα, ενώ σουτάρει με 47% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα και 87% στις βολές.

Οι Ατλάντα Χοκς βρίσκονται στο 24-32, ρεκόρ που τους κατατάσει στην 10η θέση της Ανατολής, μόλις 3 νίκες πάνω από τους 11ους Μρούκλιν Νετς. Έτσι, τα υπόλοιπα 26 παιχνίδια έχουν χαρακτήρα... τελικών, καθώς οι Χοκς χρειάζονται κάθε νίκη που μπορούν, προκειμένου να υπερασπιστούν τη θέση τους και μέσα από το play - in tournament να παλέψουν για μια θέση στα play - offs, με την απουσία του Τρέι Γιανγκ να κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Κέβιν Ντουράντ: «Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με Κάρι και ΛεΜπρόν, θα ρίχνουμε... πενηντάρες!»
NBA

10:02 - 21.02.2024

Κέβιν Ντουράντ: «Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με Κάρι και ΛεΜπρόν, θα ρίχνουμε... πενηντάρες!»

Ο 35χρονος σταρ των Σανς, Κέβιν Ντουράντ, περιμένει πως και πως την επανασύνδεσή του με τον Στέφεν Κάρι και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς υπό την εθνική ομάδα των ΗΠΑ και σκοπεύει να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού «για να ρίχνουμε 40άρες και 50ρες στους αντιπάλους μας».