«Απόδραση» με ηγέτη Νέιπιερ για την Αρμάνι Μιλάνο

«Απόδραση» με ηγέτη Νέιπιερ για την Αρμάνι Μιλάνο

Sportal newsroom 21:01 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 14.04.2024

Η Αρμάνι Μιλάνο δυσκολεύτηκε πολύ στο Τρεβίζο, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, όμως με τον Σαμπάζ Νέιπιερ ηγέτη κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 91-89.

Μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια της Euroleague η Αρμάνι Μιλάνο έχει δώσει όλο το βάρος στη συνέχεια του πρωταθλήματος Ιταλίας και στο πώς θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η πρώτη αποστολή για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα όμως ήταν πολύ δύσκολη και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια. Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς οι «κόκκινοι» ταξίδεψαν στο Τρεβίζο για να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα και χρειάστηκε να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν στη νίκη. Στο τέλος όμως τα κατάφεραν, χάρη στον Σαμπάζ Νέιπιερ.

Η ιταλική ομάδα έφτασε στις 3 διαδοχικές νίκες με το αποτέλεσμα αυτό, έχοντας τον Νέιπιερ σε τρομερή κατάσταση με 20 πόντους και 3 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του εκ του ασφαλούς. Τον ακολούθησε ο Στέφανο Τόνουτ με 17 πόντους και 7/11 σουτ, ενώ 15 πόντους και 3 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Σέιβον Σιλντς.

Έχοντας ολοκληρώσει την παρουσία της στην φετινή Euroleague, όπου δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το play in της διοργάνωσης, η Αρμάνι Μιλάνο έχει έναν στόχο μόνο στον ορίζοντα και παρά το βαθμό δυσκολίας στο Τρεβίζο στάθηκε όρθια, καταφέρνοντας να μείνει στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.